VV Alekosz nyeremény barátnő biztonsági őr milliomos Való Világ 4 kölcsönadás könyv valóságshow nagylemez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori érdi biztonsági őrnek egyelőre lövése sincsen, hogy mit csináljon a hirtelen jött millióival, ezért inkább nem fekteti be semmibe, és kölcsön sem ad senkinek. Arra azonban már meg van a terve, hogy mivel szerezzen még pár milliót.


rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv



"Bár szinte még csak most lett vége a VV4-nek, azért azt már eldöntöttem magamban, hogy merre tovább. Hamarosan befejezem a könyvem megjelenésével kapcsolatos ügyintéznivalókat, és utána belekezdek az első lemezem készítésébe. Szeretem az örökzöld slágereket és a mulatós számokat, ezekből énekelek és zenélek fel egy albumra valót abból a több száz dalból, amit fejből tudok. A VV4-es haknikra is mindig magammal viszem a szintetizátoromat, és szórakoztatom a megjelenteket. Zenéléssel szeretnék foglalkozni a jövőben, de ennél távlatibb terveim egyelőre nincsenek" - mondta a Life.hu-nak az érdi görög, akinek a zeneipart kell már csak meghódítania, mivel nők terén már nyert ügye van.




"Nincs komoly barátnőm, mondhatnám úgyis jönnek-mennek a lányok az életemben. Korábban nekem kellett energiát fektetnem abba, hogy bármilyen kapcsolatba bonyolódjak egy adott hölggyel, az ismertségemnek köszönhetően mára ez már megváltozott. De egyébként is jó érzés, hogy ha valahol megjelenek, akkor felismernek, és odajönnek hozzám az emberek. Legtöbbször beszélgetni, fotózkodni akarnak velem. Sokan mondták közülük, hogy a példaképük vagyok. Ez pedig egy megtisztelő, komoly elismerés felém, ugyanakkor nagy felelősséggel is jár. Szeretném tartani a kapcsolatot a rajongóimmal, követőimmel, de mivel szerintem semmit nem jelent, hogy kit hányan lájkolnak, ezért nem a világhálón, hanem személyesen akarok kommunikálni velük. Erre lesz kiváló alkalom a nagygyűlésem, amit havonta szeretnék megtartani különböző városokban. Az ilyen általam választott helyszíneken afféle majálisi hangulatot képzelek el, ahol beszélgetünk, zenélünk és jókat eszünk, borozunk kellemes környezetben" - vázolta fel terveit lelki szemeink elé Alek.

Tipp! Hírességek az MTV Video Music Awards-on! Nézd meg képgalériánkat!



Mozgalmas volt az idei MTV Video Music Awards díjátadóhttp://www.life.hu/legykepben/20110829-mozgalmas-volt-az-idei-mtv-video-music-awards-dijatado.htmlLiptai Claudia lemondott több milliós fizetésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110828-liptai-claudia-havonta-milliokat-bukik-mivel-nem-vezet-musorokat-osszel.htmlNem titkolja! Pikáns módszerrel fogyott le a VV4 szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110827-pikans-modszerrel-fogyott-le-a-vv4-szokesege-eva.htmlBotrány! Lepofozták egymást az Aranypart szereplőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-osszeverekedett-eden-szandra-es-eden-niki-az-aranypart-musor-nyito.htmlÖsszejöttek az Aranyparton: Ada és Ádámhttp://www.life.hu/legykepben/20110826-osszejottek-az-aranyparton-ada-es-adam.htmlSzexképeken pózol a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-pucer-melleit-mutogatja-erotikus-fotokon-a-joban-rosszban-uj-sztarja.htmlKitiltották az év legdrágább partijáról a gazdag férfiakra vadászó playmate-ekethttp://www.life.hu/legykepben/20110825-kitiltottak-az-ev-legdragabb-partijarol-a-gazdag-ferfiakra-vadaszo-playmateeket.htmlSzerelmi négyszög és előre megírt szituációk az Aranypartonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110825-viasat3-szerelmi-negyszog-es-elore-megirt-szituaciok-az-aranyparton.htmlBeyoncé olyat mutatott, mint még soha!http://www.life.hu/anyaskodj/20110829-beyonce-gyermeket-var.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.