Mozgalmas volt az idei MTV Video Music Awards díjátadó

katy perry sztárparádé Beyoncé Knowles Britney Spears Lady Gaga MTV Movie Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga egy egész estére férfivá változott, Britney szebb volt, mint az utóbbi időben bármikor, de az este sztárja mindenképp az állapotos Beyoncé volt.

Vasárnap este tartották az MTV Video Music Awards díjátadót, ahol a sztárok annak rendje és módja szerint felvonultak a vörös szőnyegen. Mindenki kitörtő örömmel fogadta Beyoncé bejelentését - az énekesnő a "Love On Top" című dal előadása után boldogan simogatta meg domborodó pocakját. Ez után csak rá, és férfjére, Jay Z-re terelődött a figyelem - mindenki az újdonsült szülőknek gratulált.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Beyoncé és Lady Gaga
Tipp! Nézd meg a többi nyertest is képgakériánkban! Katt ide!

Persze Lady Gaga mellett sem mehetünk el szó nélkül - kétség kívül ő volt az est másik nagy szenzációja. Lady Kaméleon egész este "férfi alteregóját", Jo Calderone-t játszotta. Ezzel legújabb dalát is szerette volna népszerűsíteni - a You and I című dal egyik jelenetében ugyanis szintén férfiként pózolt az énekesnő. Jo "Gaga" Calderone férfiként egész este "szerelméről", Lady Gagáról és annak zsenialitásáról beszélt a vele trécselő sztároknak. Ezt mindenki roppant humorosnak és frappánsnak találta - de nemcsak emiatt nyerhette el a "Born This Way" című slágerével a legjobb női videónak járó díjat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katy Perry, Britney Spears és barátja, Jason Trawick
Tipp! Nézd meg a többi nyertest is képgakériánkban! Katt ide!

Persze mások is igyekeztek kitűnni a tömegből - Katy Perry ázsiai stílusú ruhát viselt, melynek búzakék színe és az énekesnő rózsaszín haja igazán érdekes kombinációt alkotott. A fiatal dalos pacsirta nyerte el egyébként az év legjobb videóklipje megtisztelő címet a Firework című dallal. A tinisztár Justin Bieber egy kígyóval a csuklóján érkezett a buliba, hogy átvegye a legjobb férfi klipjének járó elismerést. Britney Spears sem panaszkodhatott az ünnepség után: a "Till The World Ends" című dala lett az év legjobb popvideója. Ráadásul Britney csinos volt, és a színpadon vallott szerelmet kedvesének. Talán most már ő is révbe ér?

Sörfesztiválozott Schmitt Pálhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110828-sorfesztivalozott-schmitt-pal.htmlLiptai Claudia lemondott több milliós fizetésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110828-liptai-claudia-havonta-milliokat-bukik-mivel-nem-vezet-musorokat-osszel.htmlMérlegen a tamanduahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110826-merlegen-a-tamandua.htmlNem titkolja! Pikáns módszerrel fogyott le a VV4 szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110827-pikans-modszerrel-fogyott-le-a-vv4-szokesege-eva.htmlCsak kevesen tudták! Már márciusban súlyos betegséget diagnosztizáltak az elhunyt sztárnálhttp://www.life.hu/legykepben/20110827-csak-kevesen-tudtak-mar-marcius-sulyos-betegseget-diagnosztizaltak-az-elhunyt.htmlKét keréken az elnökhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110826-ket-kereken-az-elnok.htmlBotrány! Lepofozták egymást az Aranypart szereplőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-osszeverekedett-eden-szandra-es-eden-niki-az-aranypart-musor-nyito.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.