örökbefogadás stand-up comedy pingvinek Mizu Fluor Tomi Nicole Scherzinger tinisztár rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pingvineket fogadtak örökbe hírességeink. Fluor Tomi, Mogács Dániel és Litkay Gergely nagy állatbarátok, de kicsit tartottak a totyogó frakkosoktól. A tinik kedvenc előadója a kis állatok helyett inkább Nicole Scherzingert fogadná örökbe, de a szexi énekesnő sajnos nem az állatkert lakója.

Tipp! Szexbombát alakít a botrányhősnő! Nézd meg képgalériánkat! (18+)


Majdnem megkéselték a ValóVilág egykori szereplőjét! - a biztonsági őrök léptek közbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-valo-vilag-jerzy-dulakodasba-keveredett-es-majdnem-megkeseltek-egy-szorakozohelyen.htmlKirály L. Norbi ha pénzt visz az édesanyjának, akkor találkoznakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-nincs-sok-baratja-es-csaladjat-is-ritkan-latogatja-kiraly-l.htmlBedrogozott betörők akarták kirabolni Hajdúékathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-bedrogozott-betorok-akartak-kirabolni-hajduekat.htmlSlash megújította esküjét Ibizánhttp://www.life.hu/legykepben/20110901-slash-megujitotta-eskujet.htmlAmerikában lesz filmsztár hazánk üdvöskéje?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-labancz-lilla-filmsztar-lesz.htmlA Hasulyó család egy deszkán evez végig a Dunánhttp://www.life.hu/legykepben/20110901-a-feketeerdotol-a-feketetengerig-evez-vegig-egy-deszkan-a-hasulyo.htmlKész férfi Cicciolina gyereke! Így néz ki most a szexdíva 18 éves fia - Fotóhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110901-kesz-ferfi-igy-nez-ki-most-a-szexdiva-cicciolina-18.htmlNyomornegyedben a királynőkhttp://www.life.hu/szepulj/20110901-nyomornegyedben-a-szesegkiralynok.htmlVége! Angelina Jolie: Se gyerek, se házasság!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-angelina-nem-var-gyermeket-es-adoptalni-sem-akar.htmlLady Gaga műpéniszben bulizotthttp://www.life.hu/legykepben/20110831-lady-gaga-mupeniszben-bulizott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.