Majdnem megkéselték a ValóVilág egykori szereplőjét! - a biztonsági őrök léptek közbe

dulakodás Jerzy késelés Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jerzy a ValóVilág villáját elhagyva hónapokig csak pozitív visszajelzést kapott személyével és a luxusbörtönben alakított szerepével kapcsolatban. Elmondása szerint öt métert nem tud úgy megtenni fényes nappal az utcán, hogy ne állítanának meg lépten, nyomon egy autogramért. A kedd este azonban meglepő fordulatot hozott a modell fiú számára, aki nem szeretett volna egyebet, csak kiengedni a fáradt gőzt.




Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


"Mikor kiértünk a szórakozóhely melletti térre, arra lettem figyelmes, hogy valaki beszólt nekem. Pikírt megjegyzéseket tett és érdeklődött, hogy milyen volt Gigi az ágyban. Mikor mondtam neki, hogy zárjuk rövidre a beszélgetést, hirtelen meglökött hátulról a barátja. Mikor mondtam, hogy én nem tettem semmi rosszat nekik, nem szeretnék semmilyen verekedésbe belekeveredni, elszakadt náluk a cérna" - mesélte a valósághős, aki ekkor felfedezett támadói kezében egy kést.

"Látták, hogy nem vagyok vevő a kötekedésre, de előrántottak egy kést. Ekkor már a biztonsági szolgálatnak is felhívtuk a figyelmet, így rögvest odarohant hozzánk pár őr, akik egyből kezelni tudták a helyzetet. A helyi vagány srácok behúzták fülüket-farkukat, azonban egy mondatot még fél vállról odalöktek nekünk, miszerint még nem végeztek velünk" - mondta Jerzy, aki korábban és ezek után sem szeretne ésszerűtlen verekedésekbe belekeveredni.

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.