Ármány és szerelem: Aranypart Niki és Szandra botrányos hódításai

szerelmi ügy párkapcsolat szex Flört VV Gombi Viasat3 Aranypart (reality) Éden Hotel botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dübörög az Aranypart, s bár Szandra az Éden Hotel fekete bajkeverője egyelőre nem gályázik a siófoki étteremben, azért ezer fokon pörögnek körülötte az események. Az sem kizárt, hogy még viszontlátjuk a trash-realityben, de most inkább a magánélete van terítéken.

Szandra (21) tényleg Ádám (21) apjával jár?

Felröppentek a hírek, hogy az aktmodell nagyban játszik: nem foglalkozik a korosztályával, inkább az idősebb, meglévő egzisztenciával rendelkező férfiakat részesíti előnyben. Az a pletyka is szárnyra kapott, hogy Aranypartos játékostársa, a 21 éves csillagszemű Ádám édesapjával kavar. A hír igaz, sőt, Árpád és Szandra lassan egy hónapja együtt vannak, és több ez, mint egy laza flört. Forrásaink nem apadtak ki itt, így az is a tudomásunkra jutott, hogy Szandra és VV Gombi is különösen jó viszonyt ápolnak: együtt, és önfeledten buliztak az egyik Hajógyári szigeti komplexumban. Vajon mit szól ehhez Picúr és Ádám apja?


Érdekes, hogy Szandra egykori kebelbarátnője, Niki beérte a "kisfiúval" is, de a fekete démonnak a 42 éves apuka kell.

Jó barátnőből esküdt ellenségek

Szandra és Niki az Éden után egymásra találtak: közös albérlet, közös bulik, és esetleg közös pasik? Vajon egy férfi miatt szakadt meg a barátság? A lányok ugyanis hetek óta nem állnak szóba egymással. Az Aranypart nyitó rendezvényén is tapintható volt köztük a feszültség, és elcsattalt egy pofon is a két lány között. A Life.hu birtokába jutott fotó alapján Niki hevesen csókolózott egy szórakozóhelyen Szandra idősebb párjának barátjával. Nem semmi, mint egy brazil szappanopera.


Niki a pasifaló

Nikin meg sem lepődünk, hiszen a szőke vadmacska még alig költözött be az Aranypartos pecóba, amikor Ádám már beköltözött a takarója alá. A lány nem érte be az 5 perces menettel, ezért a következő áldozata Gábor, a ház alfahímje lett, akivel elmondása szerint nagyon jó volt a szex. Sőt, Niki szerint simán maradhat köztük a szeretői viszony a siófoki hetek alatt. Nagyétkű a lány, az biztos, így tuti tartogat még néhány meglepetést, hiszen sok van még hátra a műsorból.


Ilyet még nem pipáltunk! Tízhónaposan jógázik az énekesnő kisfia!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110902-ilyet-meg-nem-pipaltunk-tiz-honaposan-jogazik-alicia-keys-enekesno.htmlMáris visszatér a képernyőre Czippán Anetthttp://www.life.hu/legykepben/20110902-visszater-a-kepernyore-czippan-anett.htmlBalesetet szenvedett Fábry Sándorhttp://www.life.hu/legykepben/20110902-balesetet-szenvedett-fabry-sandor.htmlGeorge Clooney a fenekét ajánlgattahttp://www.life.hu/legykepben/20110902-george-clooney-a-feneket-ajanlgatta-steiner-kristof-a-velencei.htmlFluor Tomit senki sem akarta örökbe fogadnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-inkabb-egy-pingvin-mint-fluor-tomi-senki-sem-akarta.htmlMajdnem megkéselték a ValóVilág egykori szereplőjét! - a biztonsági őrök léptek közbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-valo-vilag-jerzy-dulakodasba-keveredett-es-majdnem-megkeseltek-egy-szorakozohelyen.htmlKirály L. Norbi ha pénzt visz az édesanyjának, akkor találkoznakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-nincs-sok-baratja-es-csaladjat-is-ritkan-latogatja-kiraly-l.htmlBedrogozott betörők akarták kirabolni Hajdúékathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-bedrogozott-betorok-akartak-kirabolni-hajduekat.htmlAmerikában lesz filmsztár hazánk üdvöskéje?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-labancz-lilla-filmsztar-lesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.