Aranypart Niki bármit megtenne, hogy a médiában dolgozzon

média szex plasztikcica Aranypart (reality) Viasat 3 Éden Hotel karrier Éden Niki dolgozó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Aranypart Niki szó szerint veszi a szereposztó dívány fogalmát. A szőke lepedőakrobata lány a féktelen bulik hevében már több lakótársával is szexelt a bekamerázott fekhelyén. Szerinte nincs semmi kivetnivaló abban, ha az ország szeme láttára olvad egybe az éppen aktuális partnerével. Sőt, abban bízik, hogy eddigi szereplése alapján újabb munkalehetőséget kap.


Szabó Balázs
Szabó Balázs


A szexmániás szekszárdi szőke lány ugródeszkaként tekint a Viasat3 realityjére. "Annak idején az Éden Hotelbe többek közt azért jelentkeztem, hogy eljussak egy olyan távoli országba, ahová önerőből talán sosem mehettem volna. Életem legnagyobb bulija volt, így csöppet sem érdekelt, hogy megnyerem a játékot, vagy sem, különben is úgy gondolkodtam, hogy a műsor által szerzett hírnevet kihasználva tovább építhetem a karrieremet. Régi vágyam, hogy a médiában dolgozhassak, és úgy tűnik, hogyha lassan is, de megvalósulnak az álmaim. Az aranypartos lehetőséget is egyértelműen az Édenben látott alakításomnak köszönhetem, bízom benne, hogy ez a szereplés is hoz még gyümölcsöket számomra" - ábrándozott Niki, aki akár még dolgozni is hajlandó lenne, csak hogy a média világában maradjon.

Te mit tennél, ha tudnád, hogy napok múlva börtönbe kerülsz?




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Hugh Jackman nem ment el a Vörösmarty téren megrendezett flashmobrahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110904-ujabb-orulet-hodit-magyarorszagon-hugh-jackman-nem-ment-el.htmlGeszti: Teljesen kikészültem! - Sírás, megabénák és szupertehetségek az X-Faktor első adásábanhttp://www.life.hu/legykepben/20110902-siras-megabenak-es-szupertehetsegek-az-xfaktor-elso-adasaban.htmlÖrdög Nóra mellett térhet vissza a képernyőre Stohl Andráshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110903-ordog-nora-mellett-terhet-vissza-stohl-andras-meglepo-fordulatra.htmlIlyet még nem pipáltunk! Tízhónaposan jógázik az énekesnő kisfia!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110902-ilyet-meg-nem-pipaltunk-tiz-honaposan-jogazik-alicia-keys-enekesno.htmlLiptai Claudia kivirágzott: szerelmes és kiegyensúlyozotthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110902-liptai-claudia-kiviragzott-szerelmes-es-kiegyensulyozott.htmlElütötte egy autó Gábor Zsazsa férjéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20110904-elutotte-egy-auto-frederic-von-anhaltot-gabor-zsazsa-ferjet.htmlKisfia vagy kislánya lesz Beyoncénak? - Megjósoltuk!http://www.life.hu/tested-lelked/20110902-beyonce-knowles-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.htmlÁrmány és szerelem: Aranypart Niki és Szandra botrányos hódításaihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110902-aranypart-eden-niki-es-szandra-botranyos-hoditasai-egymas-ellensegei.htmlBeki, az Aranypart profija - Újabb valóságshow-szereplőről derült ki eltitkolt múltjahttp://www.life.hu/legykepben/20110830-beki-az-aranypart-profija.htmlBotrány! Lepofozták egymást az Aranypart szereplőihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110826-osszeverekedett-eden-szandra-es-eden-niki-az-aranypart-musor-nyito.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.