Való Világ 5 Dukai Gergely beszavazó-show szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este elkezdődött a ValóVilág5: már túl is vagyunk az első beszavazó show-n, amit Gergő, Dukai Regina testvére nyert. A priuszos fiú személyisége, története valamint bizonyítási vágya annyira meggyőző volt a nézők számára, hogy őt juttaták be az RTL Klub luxusbörtönébe.  

www.facebook.com
www.facebook.com

Gergő, Viktor és Beló

A ValóVilág ötödik szériáját az eddigieknél is izgalmassabbnak szánják a készítők, ezért már a castingokon is kimondottan olyan karaktereket válogattak össze a tizennégy különböző kategóriába, hogy azok ne akarják pár hét után sírva feladni a játékot. Fontos szempont volt, hogy ösztöneik helyett öntudat vezérelje a tetteiket, vagyis kitartóbbak legyenek, mint az előző évad papírkutyái. Ezúttal arra is külön figyelmet fordítottak, hogy a szerelmi szálakat is jobban megbolondítsák: minden eddiginél több szingli csaj és skalpvadász fiú lesz összezárva a villának csúfolt tévéstúdióban.

Tipp! Így néz ki az VV5 új villája! Kattints a galériáért!



Az első beszavazó show-n az Alfahímek versenyeztek a bejutásért. A bemutatkozó kisfilmek alapján Viktor szövege volt a legunalmasabb és legtöbb közhelyet is neki sikerült elsorolnia kalandvágy, konfliktus, szex vagy éppen csajozás témakörökben.

Beló, a nagyképű miskolci úszómester már jóval szórakoztatóbb volt: ő egyszerűen az élet és halál uraként aposztrofálta magát, aki állítása szerint már ezer nőnél is többel gyűrte a lepedőt.

Gergő, Dukai Regina dílerkedésért bebörtönzött bátyja magától döntött úgy, hogy pár hónapra ismét lemond a szabadságról. Igaz, ezúttal a busás főnyereményért, vagy legalább egy menő munkalehetőségért cserébe. A híres lánytestvér és annak heves tiltakozása a bratyó tévés szereplése ellen azonban Gergő malmára hajtotta a vizet, ő nyerte az első beszavazó show-t.
"Szeretnék tiszta lappal indulni, és bebizonyítani, hogy megbűnhődtem mindenért. Leültem a büntetésem, amit megérdemeltem, fejben helyre raktam mindent. A börtönben megtanultam alkalmazkodni, így a villalakókkal sem lesz gond, mindent megoldunk ész érvekkel" - magyarázta a beszavazó show előtt Gergő, a VV5 első villalakója.

A beszavazók győztesei a villa helyett egyelőre egy szállodában húzzák meg magukat mindentől és mindenkitől elzárva. Innentől kiesésükig semmilyen információt nem kapnak a külvilágról. A szombat esti beszavazó után az első hat játékos egyszerre költözik majd be a kulipintyóba.

Tipp! Exkluzív fotók: Peller Mariann interjú! Kattints a galériáért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.