Való Világ 5 Dukai Gergely Dukai Regina börtön alfahím
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő már nagyon unja, hogy mindenki a húgával való kapcsolatáról és a börtönben töltött évekről kérdezgeti. A ValóVilág 5 alfahímje most azon dolgozik, hogy valami olyat alakítson a luxusvillában, amivel végre más miatt is magára tudja vonni az emberek érdeklődését.

Dukai Gergőnek az első beszavazóshow-t már sikerült megnyernie, de a következő kitűzött feladati közé tartozik, hogy levesse magáról sittes múltját és kimásszon híres lánytestvére árnyékából. "Persze, most még egy jó ideig a Dukai Regina bátyja és a börtöntöltelék jelzőkkel illetnek leginkább. Bízom benne, hogy ez aztán elkopik, ahogy kezdenek megismerni. Ez volt az egyik célom, hogy bebizonyítsam, megváltoztam, ugyanolyan hasznos tagja tudok lenni a társadalomnak, mint a többi becsületes állampolgár. Egyébként innentől csak a főnyeremény megszerzése számít számomra leginkább, mert nyilván nem jönne rosszul egy lakás és egy autó" - magyarázta a jó útra tért szakács.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Gergőt Dukai Regina próbálta lebeszélni a tévés szereplésről, de mivel nem sikerült jobb belátásra bírni, ezért inkább látványosan kimarad testvére celebbé válásából. "Nincs szó semmilyen testvérharcról, nem vagyunk haragban, ugyanúgy szeretjük egymást, Regina egyszerűen szeretne kimaradni ebből az egész felhajtásból, ami ezzel jár. Tiszteletben tartom a döntését és ő is az enyémet, hogy jelentkeztem a műsorba" - oszlatta el a testvérháborúról szóló pletykákat Gergő, aki a sitten töltött évek után akár fél lábon is kibírja a következő hónapokat az RTL Klub luxusbörtönében.

"Öt és fél évet kaptam, de jó magaviselet miatt négy év egy hónap után szabadon engedtek. Végig Győrben raboskodtam, tudtam, hogy megérdemlem, amit rám szabtak. Nem voltam depressziós, két év után helyre is tettem a fejemben a dolgokat, csak át kellett csoportosítani az agyamban mindent. Viszonylag normális közegbe kerültem, elfogadtam és beláttam, hogy mi vár rám, ezért a helyzetből megpróbáltam a lehető legjobbat kihozni. Furcsán hangzik, de szerintem sok emberre ráférne egy ilyen két év, hogy átgondolja az addigi életét" - magyarázta a Life.hu-nak a jelenleg facér Gergő.

"Nem számítok semmire, így a leendő lány lakótársaimon sem ábrándoztam. Bár nincs barátnőm, de nem is úgy megyek oda be, hogy majd a villában megtalálom. Persze aztán bármi történhet, de nem ez a cél. Nagyon önfejű ember vagyok, ezért nehéz kibírni mellettem. Jelenlegi fejjel nem tudnám elképzelni azt sem, hogy megkérjem valakinek a kezét, de gyereket majd szeretnék, ha úgy alakulna az anyagi hátterem, három-négy kölyköt simán el tudnék képzelni" - árulta el az alfahím.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.