Való Világ 4 VV Gombi szerelem mellműtét költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év után most úgy tűnik külön utakon jár a ValóVilág 4 Gombija és kedvese, Picur.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Itt még minden rendben van a szerelmesek között

Picur azt is elmondta, boldog lenne, ha végre rendeződnének a dolgaik: ,,Én örülnék a legjobban, ha tudnám, hogy is állunk most. Tiszta fejjel szeretnénk most mindketten gondolkodni, hogy megtaláljuk a megoldást. Nem a mellműtétem miatt vannak most problémáink - mivel még csak regenerálódok, szinte nem is látta még senki a műtét eredményét." - mondta Picur a Life.hu-nak.

Tipp! Így néz ki az ÖsszeEsküvők-rezidencia! Kattints a képgalériáért!





Ez Amy Winehouse utolsó hangfelvételehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-ez-amy-winehouse-utolso-dala-az-edesapja-nem-tudta.htmlVV5: Bosszúból lett villalakó a szilikoncica - Ő az új beköltözőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-vv5-bosszubol-lett-villalako-a-szilikoncica-o-az-uj.htmlSzupermodellel jótékonykodott a herceghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110913-szupermodellel-jotekonykodott-a-herceg.htmlGyermeket vár a bűbájos magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20110915-gyermeket-var-gryllus-dorka.htmlVV5: Seherezádéról lemondott az édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-seherezaderol-lemondott-az-edesanyja-de-azert-joban-vannak.htmlDamu megússza a börtönt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-damu-rolandot-dr-ruttner-gyorgy-vedi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.