plasztikai műtét fiatal lány Való Világ 5 plasztikcica valóságshow celebek RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ kreatívjai megszenvedhettek az ötödik széria kategóriáival: furák, szüzek, ex-valóságshow hősök, plázacicák, amazonok, minden van, de ahogy észrevettük, a lányoknál legstílszerűbb egy ömlesztett, 20 fős Plasztikcica csoport lett volna, ugyanis több az egy négyzetméterre jutó szilikonmellek száma, mint a jeles érettségiké.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Testképzavar - ennyire?

2011-ben nem tabu a plasztikai műtétekről beszélni, de kicsit átestünk a ló túloldalára. Az orvostudomány fejlődésével egyre közelebb kerülhet az ember a "tökéleteshez", bárkiből lehet Dávid szobor és Barbie baba, csak egy kifogyhatatlan bankszámla kell hozzá. Több százezer mondatot is megérne a furcsaság, a nők média által generált perfekcionizmusa, és testképzavara. A nyugati világ egy részében már alábbhagyott a mánia (sokak inkább a természetes külsőre esküsznek) ám Magyarországon ebben az évben tetőzik a plasztik divat. Mi sem mutatja jobban, mint a Való Világ 21 lehetséges női szereplője. Mondhatjuk, nagy a szórás, hogy egy ilyen jellegű műsorra csak egy bizonyos réteg jelentkezhet, mégis megdöbbentő a plasztikázott - nem plasztikázott esetleges villalányok aránya.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence







Szandika néhány éve, még plasztikai műtétek előtt

Kinga 3 év alatt 20 évet öregedett

Kutai Kinga, a cselszövők cselszövője (aki már hivatalosan is villalakó) sem véletlenül néz ki 40+ nak, holott csak 22 éves. Az elkényeztetett szöszi 3 évvel ezelőtt még egy bájos főiskolás lány volt: mára kiégett Donatella Versace-t farigcsáltak belőle. Műmellek garantáltak, és az arcával is bíbelődtek - állítólag nem is keveset.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence




Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence, www.facebook.com
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence, www.facebook.com

Dya a ValóVilág-os profilképen és a nyuszis magazin címlapján

Szenvedélyes idomok

A Szenvedélyes nők kategória győztese, Seherezádé sem az edzésnek köszönheti domborulatait, sőt, ellenfele, a villán kívül maradt Szilvi is plasztik mellekkel vágott neki a Való Világnak. Drága próbálkozás volt.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Seherezádé és Szilvi

Rossz példák, bedőlő hitelek?

Tavaly óriási volt a felháborodás Szandika miatt, hogy rossz példát mutat a fiataloknak összeszabdalt testével. Hát most ugyan itt állunk: hiába tették be későbbi idősávba a műsort, az arra kíváncsi apróbbak és kamaszok nyilván nézni fogják. A mindennapjaikba beférkőzik a csorba ideál, az elnagyolt vonalak, amit lehet később példaként követnek majd. Természetesen szocializáció és egyéb tényezők kérdése is az idolok megválasztása, de valljuk be, jobb volt anno a szánk fölé szépségpöttyöt rajzolni szemceruzával Madonna után szabadon, vagy neonszín rúzzsal apelláló Cindy Lauper-t, majmolni. Csak egy kozmetikai kendő, és tovatűnik a vizuál tuning. VV Kinga és Alekosz Veronikájának viszont lehet papírzacskó kell majd.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!





Hajdú: Damu Roland előadása Jászai-díjat érdemelne!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-hajdu-damu-roland-eloadasa-jaszaidijat-erdemelne.htmlAranypart Levi ugyanazzal a csajjal jár hónapok ótahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-aranypart-levi-ugyanazzal-a-csajjal-jar-honapok-ota-sarah.htmlKülönvált a VV4 szerelmes álompárja?http://www.life.hu/legykepben/20110916-kulonvalt-a-valovilag-4-alomparja-gombi-es-picur.htmlTrágárabb és szexibb lesz a ValóVilág 5http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-szinglik-szuzek-es-fedetlen-mellek-a-vv5ben-tragarabb-szexibb.htmlÚj időponttal, és korábbi VV-s szereplőkkel erősít a ValóVilág 5http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110908-vv-aniko-gigi-beci-es-oliver-az-egykori-vv4-jatekosok.htmlHajdú Péter megfogta Cicciolina melleithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110904-hajdu-peter-megfogta-cicciolina-hatalmas-melleit-a-frizbi-felvetelen.htmlAranypart Niki bármit megtenne, hogy a médiában dolgozzonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110904-aranypart-niki-a-mediaban-akar-dolgozni.htmlAmerikába költözik a TV2 egykori műsorvezetője?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110915-mate-krisztina-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.htmlVV5: Bosszúból lett villalakó a szilikoncica - Ő az új beköltözőhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-vv5-bosszubol-lett-villalako-a-szilikoncica-o-az-uj.htmlMegelégelte a házitündér szerepét! Maria Shiver ismét a karrierjére koncentrálhttp://www.life.hu/hazitunder/20110915-megelegelte-a-hazitunder-szerepet-maria-shiver-ismet-a-karrierjere-koncentral.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.