daganatos betegségek sorozat színész Andy Whitfield meghalt rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Whitfield, a Spartacus tévéfilmsorozat ismert sztárja a múlt hét vasárnap vesztette életét daganatos betegségben, és most a felesége elárulta, mik voltak a színész utolsó szavai.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Andy Whitfield Walesben született, 1999-ben költözött Ausztráliába - Sidney-ben hunyt el szeptember 11-én. A hírnevet a Spartacus tévésorozat hozta meg neki, amelynek címszereplőjét alakította. A színésznél másfél évvel ezelőtt diagnosztizáltak non-Hodgkin limfómát. Vashti elmondta, férje mindvégig igyekezett erős maradni, és hitte, hogy meg fog gyógyulni.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!



Aranypart Levi ugyanazzal a csajjal jár hónapok ótahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-aranypart-levi-ugyanazzal-a-csajjal-jar-honapok-ota-sarah.htmlVV5: Meg akarták erőszakolni VV Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110918-meg-akartak-eroszakolni-vv-attilat.htmlValó Világ 5: A virsliszájú Veronika visszatért a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20110917-valo-vilag-5-alekosz-exei-beszavazoshow.htmlX-Faktor: Egymás ellen fordultak a mentorokhttp://www.life.hu/legykepben/20110917-xfaktor-egymas-ellen-fordultak-a-mentorok.htmlNem tudott mozogni Lady Gaga - A cipője volt az oka!http://www.life.hu/tested-lelked/20110914-nem-tudott-mozogni-lady-gaga-tul-magas-cipot-valasztott.htmlÍgy lesz szépen lassan igazi szörny Madonnábólhttp://www.life.hu/szepulj/20110912-madonna-nagyon-hasonlit-jocelyn-wildensteinre.htmlÚj kebelcsodát avattunk - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20110916-uj-kebelcsodat-avattunk-heti-stilusmustra.htmlFogamzásgátló és gyógyszerek a csapvízben - A spermiumok számára is hatással lehet?http://www.life.hu/hazitunder/20110916-fogamzasgatlo-es-gyogyszerek-a-csapvizben-a-spermiumok-szamara-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.