Tóth Vera utálja, ha Cserháti Zsuzsához hasonlítják

összeomlás kiégés Cserháti Zsuzsa összehasonlítás pihenő rádiózás Megasztár énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár egykori győztese az elmúlt hónapokban elfáradt, elvonult, és úgy érezte, kiégett. Néhány hét pihenő után most újult erővel tért vissza, és rádiós műsorvezetőként is debütált egy kereskedelmi rádió zenés műsorában. Vera őszintén vallott a Life.hu riporterének magánéletéről és a bántó szakmai előítéletekről.

Aranypart Ada szája elfáradt a szaxizástól (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-aranypart-ada-szaja-elfaradt.htmlVV5: Máris összebalhéztak a villalakók egymássalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-valovilag-5-mar-az-elso-nap-osszebalheztak-a-villalakok-.htmlIngyen pia és Hajas Laci győzelem a Vágta sztárfutamánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110919-nemzeti-vagta-ahol-minden-celeb-ingyen-ihatott-hajas-laci.htmlNacsa Olivér titkolja esküvőjét, és unja Bagi Ivánthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110919-nacsa-oliver-titkolja-eskuvojet-szerelmevel-es-unja-mar-bagi-ivant.htmlMeg akarták erőszakolni a VV5 legidegesítőbb szereplőjéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110918-meg-akartak-eroszakolni-vv-attilat.htmlRekordot döntögetnek a legkülönlegesebb emberekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110919-ok-mar-biztosan-benne-lesznek-a-guinness-rekordok-konyveben-.htmlHeidi Klum a legveszélyesebb hírességhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110919-heidi-klum-a-legveszelyesebb-hiresseg.htmlSzépségek és rémségek az Emmy-gálánhttp://www.life.hu/legytrendi/20110919-szepsegek-es-remsegek-az-emmygalan.htmlValóban agresszívebbek a mai gyerekek? - Meglepő válaszok a szakértőktőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110913-valoban-agresszivebbek-a-mai-gyerekek-meglepo-valaszok-a-szakertoktol.htmlFérjhez megy Liptai Claudia?http://www.life.hu/szeress/20110919-ferjhez-megy-liptai-claudia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.