Való Világ 5: Az érzékeny lelkű Vera a villában keresi a szerelmet

Vera Való Világ 5 valóságshow érzékeny RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindenen meghatódó Vera költözött be utolsó előttiként a villába, ahol romlatlan Bandika már két lánnyal is kikezdett. A szűz fiú nyomulása azonban túl lőtt a célon, még az Alekoszon edzett Veronikánál is kiverte a biztosítékot.




A villalakóknak egymásról kellett botrányos cikket írni, majd felolvasás után kitalálni, hogy ki lehet az iromány szerzője. Cristofel cikke a paplanszájú Veronikáról szólt, akinél őszinteségével ki is verte a biztosítékot. A kubai csajmágnes látva a lány felháborodását azzal kezdett védekezni, hogy túl sok jót írtak a többiek, ő pont ezért nem akart annyira jófej lenni. Különben is szeretné felnyitni lakótársai szemét, hogy ő nemcsak egy szép tizennyolc éves ember, hanem még okos is.

Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!



Két nap szünet után Seherezádé ismét szóba állt Gergővel, miután megölelgették egymást, az alfafarkas még egy nagyot rá is csapott Seher fenekére.

Romlatlan Bandika még a beszavazóján elárulta, hogy a villából valamelyik barna lánnyal szeretné elveszteni a szüzességét. Becsületére legyen mondva, nem sokáig teketóriázott csajozás terén: nindzsának öltözve masszírozgatni kezdte a bikinire vetkőzött Dyát a nyugiszobában. Nyomulása még a sokat tapasztalt nyuszilánynak is sok volt, ezért a fülledt félóra után gyorsan kiosztotta a fiút, hogy ne nyomuljon ennyire. A szűz helyeselve bólogatott a póthajigazgatás bajnoknőjének intelmeit hallgatva, miközben az egyik kezével sunyiban továbbra is próbált bejutni a bugyijába. Az új fiút nem hiába nem várta senki sem a villában, az esti szimpátiaszavazáson csak négy pontot kapott.

Bandika a közönség szavazatai alapján egy lánnyal tusolhat együtt elalvás előtt - Veronikát választotta. A közös pancsolás előtt a fiú még gyorsan kikéredzkedett a vécére, majd pucérra vetkőzve beállt Vera mellé. Miközben egymást méregették a csobogó forró vízsugarak alatt, a kacsacsőrű szeme megakadt a puhos testű fiú bevetésre váró varázsceruzáján. Veronika gyorsan fel is tette a kérdést, hogy a fiú hancúrlécének akkora-e a végleges mérete, vagy az még nőni fog valamikor, mert annál látott már nagyobbat is. Bandika visszakérdezéssel védekezett, arra volt kíváncsi, hogy Verának csak a méret a lényeg. A kacsanő erre gyorsan otthagyta, és a romantikáról kezdett el hápogni.

Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!




A mimóza lelkű Juditka még soha életében nem mosott, nem főzött, mert mindent az édesanyjával csináltat. Míg a mama lesi a kívánságait, addig ő a barátnőivel lopja a napot a nappaliban, és kibeszélik a fiúkat.

A tengermély érzésű Vera legnagyobb vágya, hogy végre szeresse valaki. A boldogság keresésével tölti a mindennapjait. A kisfilmjében még vörös hajjal szereplő lány a stúdióba már barna hajkoronával érkezett. Azt az elvetemült ötletet vette a fejébe, hogy a villában szeretne párt találni magának, mert onnan nem tud elszökni a kiválasztott fiú.



Az este győztese a mindenen meghatódó Vera volt, akinek semmi nem állhat már az útjába, hogy végre megtalálja a boldogságot tizenhárom idegen ember társaságában és egy ország figyelme előtt. Az érzékeny lelkű lányt a fiúk egy-egy szál vörös rózsával fogadták, miközben Fecó még énekelt is valamit neki.

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.