VV5: A szüzességével kérkedő Bandi a villában fog szexelni

VV Fecó Való Világ 5 körömlakk meztelenkedés valóságshow VV Kinga szüzek beszólás VV Veronika VV Attila kismalac VV Bandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A romlatlan Bandi költözött a luxusvillába, ahol Annamari nekiment a Kingáért és egy disznóért epekedő Attilának.



Fecó nem tudja hova tenni Pétert, amiért a magának való fiú állandóan kerüli a társaságát, és még a szemébe sem mer nézni. Miután ezen túltette magát ismét kérdezősdit játszottak, amelyből kiderült, hogy a roma Alekosz ellenségnek tekinti Pétert, Kingának nem az esete Attila - Cristofel pedig kirekesztve érzi magát. Az összeférhetetlennek rosszul esik, hogy a cselszövő nem veszi komolyan, ugyanakkor az elálló fülű szőkeségnek imponáló, hogy Attila ennyire epekedik érte. Igaz, csupán csak önzőségből, mert ez legyezgeti a hiúságát.



Az eddig észrevehetetlen Dya végre életjelet adott magáról: elpityeredett, amikor Zizi a disznócska beköltözött hozzájuk. A riportszobában elárulta, hogy azért imádja az állatokat, mert valójában fogalma sincs, hogy miért. Veronika kijelentette, hogy érzelmileg nem akar közel kerülni a malachoz, mert szereti a disznóhúst, Cristofel ezzel szemben a háziállattal próbált szövetségre lépni, mert a többi villalakó nem veszi őt emberszámba.


Tipp! Exkluzív képek Rákóczi Feriről! Kattints a képgalériáért!





Szűz villalakó érkezik



A mai beszavazón a romlatlan fiúk szálltak harca a bejutásért. A kockaarcú Tomi, a Warthburgjával összenőtt vidám Feri, és a villában szexelni akaró Bandi jópofizta végig az adást. A szavazatok alapján András költözhetett a villába, ahol senki sem őt várta.

A megrögzötten szűz Tomi tökéletesen készen állt minden kihívásra, ami együtt jár a villaléttel. Azzal magyarázta az ártatlanságát, mert az ideje nagy részét egy számítógép előtt tölti, így nem volt ideje csajozni. Szürkeállománya merevlemezén mentette le azokat a pillanatokat, amikor elbúcsúzott a szüleitől a stúdióba indulás előtt.



Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!








A roppantul romlatlan Bandi gondolatban már rengeteg nővel gyűrte a lepedőt, gyakorlatban azonban még egyszer sem turkált felajzott lányok bugyijában. A VV5 főnyereménye sem izgatta fel a szűz fiút, nem úgy a barna hajú villalakó lányok.

A kinyúlt mellényű Bandi valószínű felkérte egyetemista társait, hogy dobjanak rá pár szavazatot, mert kisfilmje alapján ő volt a legszürkébb figura. Ezt a villalakók is hasonlóképpen látták, és egyikük sem az ő nevét mondta, amikor Lilu arra volt kiváncsi kit látnának bent szívesen. De a nézők döntöttek: Bandi költözik be a tizenegy játékoshoz.

Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.