Gyakran a pohár fenekére néz az X-Faktor sztárja

X-Faktor Szabó Mariann tehetségkutató műsor alkohol éjszakai élet énekesnő ivászat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös titkot tudott meg a Life.hu az X-Faktor egyik tavalyi döntőséről. Szabó Mariannról ugyanis kiderült, hogy egyáltalán nem veti meg az éjszakai életet és az alkoholt sem.



Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Mikor annak idején jelentkezett a tehetségkutatóra, büszkén újságolta, hogy némi szesszel fogja megünnepelni a sikert, de az egyik magazinban arról is gátlások nélkül mesélt, hogy ha egyszer esküvője lesz, ott bizony nem lesz sok étel, inkább a folyékony kenyér lesz a fő menü. A Life.hu megtudta, ez a vadóc világ annyira magába szippantotta már a karaoke-bárban feltűnt sztárt, hogy nem is igazán tud kilépni belőle.

"Már egy ideje megfigyeltem, hogy akárhányszor találkozunk, olyan, mintha egy kocsmában üldögélnénk. Árad belőle az alkohol és a cigaretta szag. Olyan, mintha szinte minden éjszaka bulizna, de az is előfordult már, hogy a reggelt is úgy kezdte, hogy bedobott valami piát. Lehet, hogy a fellépésein a stresszt vezeti le egy kis ivászattal, ezt nem tudom" - mesélte a Life.hu-nak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki az utóbbi egy évben többször is együtt bulizott az énekessel.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Az éjszakákat valószínűleg nem egyedül tölti Mariann, hiszen van egy világraszóló barátnője is, aki nem más, mint a tavalyi és az idei szériában is induló Samu Kriszta, vagyis "Mazsi". Azt nem állította az énekesnő ismerőse, hogy az alkoholmámorban is együtt szoktak mulatni, de az biztos, hogy nagyon közeli a viszony közöttük, olyannyira, hogy információink szerint, amikor idén tavasszal néhány hétig megromlott közöttük a kapcsolat, Mazsi valósággal depresszióba esett.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.