Ashton Kutcher sztárpár házasság válás színészpár Demi Moore korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan igazuk lesz azoknak, akik már előre megjósolták, hogy a nagy korkülönbség lesz a veszte Ashton Kutcher és Demi Moore házasságának?




AFP
AFP



Bennfentesek szerint biztos, hogy válságban van a kapcsolatuk: szeptember 24-én a hat éves évfordulójukat is külön ünnepelték. Persze erre van más magyarázat is: Demi mostanában filmje, a Lifetime's Five promóciójával foglalatoskodik, míg kedvese az egyik haverjával bulizott San Diego-ban. Aggasztó azonban Demi külseje - filmje New York-i premierjén döbbenetesen sovány volt a színésznő.

Nem is lenne csoda, ha hamarosan különválna a sztárpár - nemrég felröppentek olyan pletykák, miszerint a Két pasi meg egy kicsi új sztárja könnyed kalandba bonyolódott egy fiatal szőkeséggel, Sara Leal-el. Ráadásul ez nem az első eset volt, hogy felmerült, a színész megcsalja a nála tizenöt évvel idősebb feleségét: ,,Szakítani fognak, mert Ashton igen komolyan flörtöl más nőkkel. Ez pedig Deminek nagyon fáj." - vallotta a pár egy közeli ismerőse. Tavaly az is nyílt titok volt Hollywoodban, hogy 2010 szeptemberében, amíg Demi forgatott, fiatal kedvese a közös házba invitálta a huszonegy éves Brittney Jones-t...Nem csoda, ha Ashtonnak elég volt a nála jóval idősebb Demi szerelme - felesége hátán felkapaszkodva keresett színész lett, ráadásul egyre sármosabb féri lesz belőle, így tényleg bárkit megkaphat.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.