A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső Sting zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma hatvan éves a világhírű brit zenész, Sting.

Gordon Matthew Thomas Sumner, ismertebb nevén Sting tizenhatszor nyert már Grammy díjat. A Police énekeseként több, mint százmillió eladott lemezzel büszkélkedhet. Már színészként is kipróbálta magát a zseniális zenész - szerepelt többek között A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső és a Dűne című filmekben is.

AFP
AFP



Szerelmes októbert mindenkinek!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110930-szerelmes-oktobert-mindenkinek.htmlCsendes pihenőn a bébipandákhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110929-csendes-pihenon-a-bebipandak.htmlHárom a dívahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110928-harom-a-diva.htmlMr. Kockahas és a modellhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110926-mr-kockahas-es-a-modell.htmlMozizik a szép családhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110926-moziban-volt-cindy-crawford-es-csaladja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.