Nem kedveli és elítéli Seherezádét Dukai Regina

elítélés VV Gergő Való Világ 5 Seherezádé Dukai Regina manipuláció alfahím valóságshow féltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Regina testvére, Gergő a ValóVilág 5 Alfahíme - a szép modell természetesen aggódik bátyjáért, főképp azért, mert szerinte nem tisztességes nőkkel van körülvéve... 

VV Gergő korábban nem titkolta, hogy szép nőnek tartja Seherezádét. A lány néhány napja némileg ittasan közeledett Gergő felé a pezsgőfürdőben, később pedig arról beszélt egyik villatársának, hogy ő nem fog egy börtönviselt sráccal járni. Épp ez volt az a dolog, ami miatt Gergő húga, Dukai Regina megorrolt a szenvedélyes lányra.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub


A modellt Olaszországban a kedvesénél értük utol, és megkértük, mondja el a véleményét a villa lányairól. ,,Egy dolog miatt nem kedvelem Seherezádét. Először a tesóm ölébe mászott, majd azt hangoztatta, hogy Gergő sittes, és esélye sincs nála. Ez szerintem nem éppen jó jellemre vall, én pedig nem tűröm az ilyesmit." - vallotta a testvérét anyatigrisként védő modell.

Regina elmesélte azt is, Gergőnek eddig teljesen különböző barátnői voltak, akár bárki lehet az esete. ,,Lehet egy vagány csaj, vagy egy Seherezádéhoz hasonló cicalány, ha a testvérem meglát benne valamit." - mondta a szőkeség a Life.hu-nak. Regina elmesélte azt is, neki Vera sem szimpatikus, mégpedig azért, mert a lány nagyon sokat szitkozódik, és trágár szavakat használ annak ellenére, hogy érzékenylelkűként került be a show-ba. ,,Veronika, Alekosz exe szimpatikus számomra a maga együgyűségével, és Annamarit is kezdem megkedvelni." - mondta Regina a Life.hu-nak.



VV5: Vera nekitámadt néhány villalakónak (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-vv5-veronika-nekitamadt-nehany-villalakonak.htmlÖsszeEsküvők: Mónika összevissza hazudozott, mégis tovább játszikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-osszeeskuvok-monika-osszevissza-hazudozott-megis-tovabb-jatszik.htmlGeorge Clooney politikát vitt Beverly Hillsbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-george-clooney-politikat-vitt-beverly-hillsbe.htmlPikáns klipben szerepelt a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20110929-pucer-fotok-kerultek-elo-a-joban-rosszban-sztarjarol-kedvek-richardrol.htmlBakizott a színházi premierjén az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-xfaktor-bakizott-az-xfaktor-szexi-sztarja-vastag-csaba.htmlVége a sztárpár házasságának?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-valik-demi-moore-es-ashton-kutcher.htmlDrámai fordulat a VV5-ben: Jövő héten két embernek távoznia kell a villábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-dramai-fordulat-a-vv5ben-jovo-heten-ket-embernek-tavoznia-kell.htmlBeyoncé kismamaként szexibb, mint valahahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110928-beyonce-kismamakent-meg-szexibb-mint-valaha-uj-parfumet-new.htmlVV5: Meglepő fordulat! Lelki terror, zsarolás, és új ember érkezése várható a villábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110928-valovilag-5-peter-megzsarolta-verat-gergo-kezeben-van-a-kulcs.htmlVV5: Micsoda test! Ez a tökéletes férfi költözik be a villábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110927-vv5-micsoda-test-ez-a-tokeletes-ferfi-koltozik-be-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.