VV Seherezádé balhé VV Gergő Való Világ 5 Flört játék alkohol vonzódás taktika VV Kinga Randevú VV Attila villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szenvedélyes szőkeség tagadta, hogy érez valamit Gergő iránt, de némi alkohol segítségével gyorsan megváltoztak a gondolatai. Attila és Kinga pedig kettesben félrevonulva felavathatta a villa új bútordarabját, a szerelem matracot.




A bal lábbal felkelt Attila pedig kiakadt: nem elég, hogy ugrabugrálnia kell, de mindazt ráadásul az általa idiótának tartott kubai fiú vezényszavaira. Az összeférhetetlen férfi kipaterolta Csaba matracát a nappaliba, mert az túl közel volt az ágyához. Az új fiúnak nemcsak ez esett rosszul, hanem az is, hogy Atti mindezek tetejébe semmibe veszi őt.

Bandika és Cristofel szellemi vezérként tekint Péterre, aki még egy titkos arcvakarós kézmozdulatot is kitalált maguknak, hogy erősítse bennük az összetartás fontosságát. Cristoforró Dyácskát is beszervezte a villa titokban alakuló földalatti mozgalmába.

A szenzációs tizennégyes azt a feladatot kapta, hogy nevezze meg, kivel töltené el az utolsó estét egy randevú keretében. A korábban már a fél ország által összeboronált Gergő és Seherezádé kapta az első lehetőséget, hogy romantikázhassanak az udvar közepén megterített asztalkánál. A találka végül a medencében fejeződött be, ahol a két becsiccsentett fiatal ismét egymás agyát húzta csábos tekintetekkel és beszólásokkal. Vera szerint Seher egy kis pia hatására gond nélkül szexelne Gergővel, már csak napok kérdése az egész.

Egy szívecskével feldíszített fekvőalkalmatosság is bekerült a villába, amit egyszerűen csak D matracnak neveztek el a műsor szerkesztői. A villalakók megszavazhatták, hogy melyik páros tesztelje az új bútordarabot. Attila és Kinga párosa nyerte a privát felavatás lehetőségét, aminek hallatán a cselszövő lány hisztirohamot kapott. Attilától való undora miatt végül a matrac mellett a földön hajtotta álomra a fejét.



Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a képgalériáért! (18+)


Az állapotos énekesnő utálja a férje szagáthttp://www.life.hu/szorakozz/20110929-beyonce-allapotos-nem-birja-jay-z-szagat.htmlMazel Tov, Kristóf és Matan! - A született férjek nagy napjahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110930-mazel-tov-kristof-es-matan-a-szuletett-ferjek-nagy.htmlFluor Tomi súlyosan kimerült - belebetegedett az állandó koncertezésbehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110929-fluor-tomi-sulyosan-kimerult-belebetegedett-az-allando-koncertezesbe.htmlVV5: Vera nekitámadt néhány villalakónak (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-vv5-veronika-nekitamadt-nehany-villalakonak.htmlGyakran a pohár fenekére néz az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-gyakran-latjak-alkoholmamoros-allapotban-a-tavalyi-xfaktor-dontoset-szabo-mariannt.htmlPikáns klipben szerepelt a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20110929-pucer-fotok-kerultek-elo-a-joban-rosszban-sztarjarol-kedvek-richardrol.htmlBakizott a színházi premierjén az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-xfaktor-bakizott-az-xfaktor-szexi-sztarja-vastag-csaba.htmlVége a sztárpár házasságának?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-valik-demi-moore-es-ashton-kutcher.htmlDrámai fordulat a VV5-ben: Jövő héten két embernek távoznia kell a villábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-dramai-fordulat-a-vv5ben-jovo-heten-ket-embernek-tavoznia-kell.htmlVV5: Meglepő fordulat! Lelki terror, zsarolás, és új ember érkezése várható a villábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110928-valovilag-5-peter-megzsarolta-verat-gergo-kezeben-van-a-kulcs.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.