Beatles Paul McCartney George Harrison
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jónéhány híresség tiszteletét tette a napokban Londonban, a George Harrison: Living In The Material World című dokumentumfilm bemutatóján.

A Beatles legendás tagjának életéről film készült, a bemutatón pedig az egykori bandatag, Paul McCartney is tiszteletét tette. Rajta kívül jónéhány híresség, többek között a rendező Martin Scorsese is részt vett a bemutatón. A képen McCartney és annak kedvese, Nancy Shevell pózol a híres rendezővel és Olivia Harrisonnal, George özvegyével.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Susan Sarandon szülinaposhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111003-susan-sarandon-szulinapos.htmlEz aztán az ugrás!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110930-ez-aztan-az-ugras.htmlSting, a szülinaposhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110930-sting-szulinapos.htmlSzerelmes októbert mindenkinek!http://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110930-szerelmes-oktobert-mindenkinek.htmlCsendes pihenőn a bébipandákhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110929-csendes-pihenon-a-bebipandak.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.