Gyászol a sztár - Elvesztette édesapját

halál színész James Franco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol a 127 óra és az Ízek, imák, szerelmek jóképű sztárja, James Franco.

A színész a múlt héten vesztette el édesapját, de a hírt csak most hozták nyilvánosságra. Hollywood egyik legígéretesebb fiatal színésze imádta édesapját, Dougot, és mindig örömmel mesélt arról, hogy mennyire felnézett rá.

Szólj bele: 5 évig nem látta meztelenül a párját?!



Forrás: AFP
Forrás: AFP

James Franco

Még nem tudni, hogy a 63 éves Doug Franco halálát mi okozta. "Igen, igaz a hír. Az én drága, nagylelkű férjem elment. Doug annyi mindent adott három fiának és nekem, hogy azt szavakkal ki sem lehet fejezni" - írta közösségi oldalán a színész édesanyja, a színésznő és író Betsy Franco. Az asszony és Doug még diákként ismerkedtek meg a Stanford Egyetemen.

Tipp! Különleges portrék hollywoodi sztárokról! Kattints a galériáért!





Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



VV5: Kínos baleset érte a szépfiú férfiasságát! - Majdnem odalett (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111004-vv5-kinos-baleset-erte-a-szepfiu-ferfiassagat-majdnem-odalett.htmlZalatnay Cini és Dévényi Tibi bácsi együtt aludtakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111004-a-frizbiben-meselt-zalatnay-cini-es-devenyi-tibor.htmlVV5: Fecó teljesen kiborult - sírva osztotta ki lakótársaithttp://www.life.hu/legykepben/20111003-vv5-feco-teljesen-kiborult-sirva-osztotta-ki-lakotarsait.htmlMegtört a jég: szex az ÖsszeEsküvőkbenhttp://www.life.hu/legykepben/20111003-osszeeskuvok-megtort-a-jeg-renike-es-szilo-szexeltek.htmlA sztár lánya a legboldogabb, hogy férjhez megy az édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20111003-heather-locklear-ferjhez-megy-a-lanya-nagyon-orul-neki.htmlNyolc év után szakítottak a vörös műsorvezetővelhttp://www.life.hu/legykepben/20111003-detar-eniko-osszeomlasa-rtl-klub-elkuldte-anyja-sulyos-beteg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.