műsorvezető tartozás sportoló Majka bíróság rapper Frizbi Hajdú Péter Kótai Mihály önbíráskodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majkát és Kótai Mihályt csúnyán átverték, ezért a két ismert ember laposabb pénztárcával és némi indulattal próbálta visszaszerezni a kicsalt vagyont. Majka és Kótai saját maguk szerettek volna a csalás végére járni, az ügynek mégis az lett a vége, hogy most a bíróság fenyegetés és önbíráskodás miatt is elítélheti őket. A két ,,áldozat" Hajdú Péter Frizbi című műsorában mesélt az ügy fejleményeiről.

Alekosz felsült - a kutyát sem érdekli a VV nyerteshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111010-kinos-senki-sem-akar-szerepelni-alekosz-es-kovi-pornofilmjeben-lifehu.htmlMegnősült Sir Paul McCartneyhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111010-paul-mccartney-es-nancy-shevell-osszehazasodtak.htmlVV Gergőt barátnője várja kint?http://www.life.hu/legykepben/20111010-vv5-seherezade-szabad-gergonek-baratnoje-van.htmlVV5: Veronika és Cristofel forró, titkos légyottja (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111009-vv5-annamari-megbukott-a-hastancesten.htmlÍme az X-Faktor végső tizenkettőjehttp://www.life.hu/legykepben/20111009-ime-az-xfaktor-vegso-tizenkettoje.htmlA nőket szereti az egykor legnépszerűbb énekesnő?http://www.life.hu/legykepben/20111006-mel-c-meselt-a-depressziorol-bulimiarol-es-arrol-hogy-leszbikus.htmlBörtönből gyávázza Stohl Bochkor Gáborthttp://www.life.hu/legykepben/20111009-stohl-andras-uj-konyveben-bochkor-gabort-gyavanak-nevezi-regota.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.