Véget ért az Aranypart!

szex valóságshow Aranypart (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csütörtöki duplarész volt az utolsó. A Viasat3 magyar Jersey Shore-ja a végéhez ért, nincs többé végtelenített partyrock és Levi-féle bőröndbe hányás sem.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs


Egy hónapot töltöttek a srácok Siófokon, az Aranyparton, hogy a pultos munka mellett végigbulizzák az augusztust, és megmutassák, a kockahas és a póthaj többet ér minden diplománál. Sok múlik a castingon, és ahogy az Éden Hotelnél ez nagyon jól sikerült (köszi VV Péter!), az Aranyparton kevésbé. Pista, Levi és Niki, az öreg rókák hozták a szintet: a srácok sokat őrültködtek, Niki pedig nem volt szégyenlős, órákat szexelt a kamerák előtt.

Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]


Ada és Ádámka románca elég idegesítőre sikeredett, Beki nyomulása Levire is nagyon erőltetett volt, pláne azzal a háttérinfóval, hogy az expornós Becky Stevens sokáig leszbikus kapcsolatban élt. Melitta szegény csak domborítani tudott, Gábor is Nikivel való kapcsolatától vált kicsit "érdekesebbé". Voltak epic pillanatok: Pista szólásmondásai ("Tejfog nem karcol") és a sörharapása, Levi bőröndbe rókázása, Ada felajánlkozása SP-nek és Nikiék tantraszexe, de sokkal többet vártunk a műsor kezdetekor.

Viasat3
Viasat3


Az utolsó részben tábori feelingre gyúrtak, naplemente, búskomor fejek, majd jött Beki váratlan bobos balesete. A lány azóta már sikeresen felgyógyult információink szerint, szóval megnyugodhatnak a rajongók. Sarah-t állítólag eljegyezte Levi, István visszament Nyíregyházára, Ádám apukája pedig a mai napig boldog kapcsolatban él Éden Szandrával. Niki és Szandra között egyébként szent a béke - De hogy Niki és Gábor kapcsolata hogy alakult? Ígérjük, utánajárunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.