Lady Gaga és Bruno Mars megkoronázzák az MTV díjátadóját

zene Queen MTV díjátadás Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két gigasztár is csatlakozott az MTV EMA-n színpadra lépő zenekarok sorához. Az idén legtöbb jelölést begyűjtő Lady Gaga és Bruno Mars, az elmúlt évek legnagyobb popszenzációi is kieresztik hangjukat a belfasti Arénában november 6-án. Lehullott a lepel az idei év első díjazottjáról is: a szakmai zsűri a 2011-es Global Iconnak a legendás Queen zenekart választotta.  
Born This Way



Forrás: AFP
Forrás: AFP


A többszörös platinalemezes Mars sem unatkozik mostanában, a Doo-Wops & Hooligans című albumának európai turnéja a novemberi EMA-díjátadón ér véget. "Nagyon izgatott vagyok, és óriási élmény, hogy négy EMA-jelölést kaptam, az új albumom kapcsán. A csapatom és én is nagyon várjuk a show-t, amire különleges előadással készülünk" - mondta Bruno Mars, a gála egyik nagy esélyese négy jelölésével.

Minden idők egyik legsikeresebb zenekara, az idén negyvenedik évfordulóját ünneplő Queen is főszerepet kap az idei gálán, mert a legendás együttes kapja a Global Icon-díjat. "Hatalmas megtiszteltetés, hogy mi vehetjük majd át az elismerést. Ígérjük, mindent megteszünk a jövőben is, hogy erre igazán rászolgáljunk" - jelentette ki Brian May.

A World Wide Act kategóriában esélyes magyar zenekarra, a Compact Discóra, a http://hu.mtvema.com/szavazas oldalon szavazhatnak! A fiúk olyan csapatokkal versengenek Európa képviseléséért, mint a legjobb női előadónak is jelölt brit Adele, a svéd Swedish House Maffia, a portugál Aurea vagy a német Lena. A gigantikus show minden pillanatát az MTV élőben közvetíti november 6-án!

Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.