VV5: Sok pénzt akar a magamutogató Cristofel

VV Péter VV Fecó kubai csalódás Való Világ 5 pénz munka párbaj kieső VV Veronika macsó VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristofelben még mindig kavarognak az érzések a párbaj elvesztése óta. A Skalpvadász fiú azonban nem adja fel: chippendale táncos lenne leginkább, vagy nyelvművelő műsort vezetne, ha nem jön össze előbb-utóbb számára egy filmfőszerep.




Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Kattints a képre a galériáért!


"Álom volt ez az egész, és most vége. Csak a család miatt csináltam, hogy a szüleim kijussanak Kubába meg Miamiba. A második helyezés is jó lett volna, de ez elfogadhatatlan, hogy harminckét nap után ki kellett jönnöm, ez így egy semmi. Imádtam bohóckodni, megnevettetni mindenkit. Engem nem érdekelt, hogy kint van a fenekem, vagy lóg a férfiasságom, azért mentem be, hogy nevessenek, nem szunyókálni. Valóságshow-ról beszélünk, ember! Lenéztek engem odabent, mert egy tizennyolc éves srác vagyok. Miért nem lehet engem szeretni, miért kell huszonöt évesnek lenni, hogy emberszámba vegyenek?" - dohogott a Skalpvadász, aki abban reménykedik, hogy sikerül megvetnie a lábát a médiában, és zsíros munkákhoz jut utánozhatatlan színészi tehetségének és sukár megjelenésének köszönhetően.


Fotó: Szabó Balázs [origo]
Fotó: Szabó Balázs [origo]

Kattints a galériáért!


"Nagyon kíváncsi vagyok a műsorra így, hogy nem vagyok ott, és hogy Csaba mit tud majd felmutatni. Mindent megtennék, hogy visszajussak és még egyszer betegyem a lábam a villába. Adja Isten, hogy várjon rám sok minden, egy álmom válna valóra, ha lenne végre pénzem. Ne legyen az, hogy elmegyek egy lánnyal fagyizni és nincs egy fillérem sem, és meg kell hívatnom magamat vele. Aki ismer, az tudja, hogy nagyon szegény vagyok, megdolgoztam mindenért, amim van, nem a szüleim pénzéből éltem. Megtehetném, hogy visszamegyek és befejezem az iskolát, de nekem most az a dolgom, hogy továbbra is benne legyek a tévében, mert imádok szerepelni. Az az álmom, hogy főszereplő legyek, ne egy statiszta. De minden egyéb érdekel, fogkrémet is reklámoznék a szép fogsorommal, vagy sportruhákat a kidolgozott testemmel, de még a chippendale táncoláson is rajta lennék. Gombi jó barátom, ő segítene elindulni ezen a pályán, de a színészkedés az igazi álmom. Vígjátékban bármilyen karaktert, szerelmes filmben a hőst, de még egy degeneráltat is gond nélkül el tudnék játszani, mert ebben profi vagyok. Csak mellékszerepre nem vagyok alkalmas. De az sem rossz ötlet, hogy az Álljunk meg egy szóra! felfrissített változatának legyek a műsorvezetője. Nincsenek tisztában az emberekkel azzal, hogy mennyi mindenben vagyok jó, ezzel a megjelenéssel, beszédstílussal és kiállással egyszerűen egy mutatós srác, egy ász vagyok" - szerénykedett Cristofel, majd volt játékostársait is kielemezte néhány mondat erejéig.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nézd meg a párbajon készült galériánkat! Kattints a képre!


"Péter egy ganajtúró, nem tudom, hogy fog boldogulni, de az biztos, hogy nélkülem sokkal nehezebb lesz neki. Vannak rossz lépései, amikor be van rúgva, akkor nagyon primitíven viselkedik, nem gondolja át, amit csinál, csúnyán viselkedik a lányokkal, egy paraszt. A legkétszínűbb ember odabent pedig nem más, mint Fecó, akinek még a nevetése is megalázó. Csaba normális volt, de lenézett ő is, nem tisztelt sosem, és mindig kinevetett. Nekem ez fáj, mert én jószívű voltam vele, és egy ilyen ember megy vissza? Nem hagyhatom annyiban, ennek itt nincs vége, de hogy mit teszek, legyen az én titkom. Nagyon dühös vagyok, hogy én jöttem ki, csak színészkedek, ezzel leplezem a fájdalmamat" - vallotta be CristoForró a Life.hu-nak. A Skalpvadász Alekosz exének ígért hűségéről idekint már bizonytalanul nyilatkozott. "Veronikát szeretem, és megvárom. Nagy csajozós vagyok, de a nőknek én csak jót akarok, nem bántom őket, csak adok" - tette hozzá a kubai.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!




VV5: Újabb balhé a villában - Veronika rátámadt Eszterrehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111024-vv-5-ujabb-balhe-a-villaban-veronika-ratamadt-eszterre.htmlVV5: Meglepő fordulat! Csaba nyerte az első párbajthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111023-vv5-az-elso-valovilag-5-parbajan-kiesett-cristofel-csaba-folytatja.htmlMadonna bátyja hajléktalan - nem segít neki a milliomos énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111023-madonna-batyja-hajlektalan.htmlRomokban van Kovács Áron házasságahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111021-megcsalas-miatt-kovacs-aron-hazassaga-romokban.htmlVV5: Attila összeroppant a születésnapjánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111021-vv5-attila-osszeroppant-a-szuletesnapjan.htmlLebukott! Kiszivárogtak VV Vera pornós képei! (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111021-lebukott-a-valovilag-5-szereploje-kiderult-pornozott-az-erzekeny-lelku.htmlVégre elismerte az énekesnő, hogy babát várhttp://www.life.hu/legykepben/20111020-vegre-elismerte-az-enekesno-jessica-simpson-hogy-babat-var.htmlZombinak sminkelte magát a botrányhősnőhttp://www.life.hu/szepulj/20111021-zombinak-sminkelte-magat-a-botranyhosno-lindsay-lohan.htmlExkluzív képek Cristofel otthonábólhttp://www.life.hu/life/galeria/20111024-exkluziv-kepek-cristofel-otthonabol.htmlKiesett a skalpvadászhttp://www.life.hu/life/galeria/20111024-meglepo-eredmeny-a-vv5ben-kiesett-cristofel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.