Sőreghy Zita Suzuki Splash autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában gyakran láthatod Sőreghy Zitát, a Life.hu és az OzoneNetwork műsorvezetőjét egy Suzuki Splash kormánya mögött. Valószínűleg nem véletlen, hogy egymásra találtak, hiszen annyi bennük a közös vonás.

Igazi városi portyázók mindketten, akik szeretik, ha zajlik körülöttük az élet, és otthonosan mozognak a nyüzsgő forgatagban. És persze előbb-utóbb mindig magukra vonják a többiek figyelmét... Szeretnek tetszeni másoknak, ráadásul ez semmiféle erőfeszítésükbe nem kerül.

Van bennük spiritusz, könnyen magával ragad a lendületük és a könnyed stílusuk. Nyitottak mindenre, velük aztán jöhetnek a kalandok!

Akár munkáról, akár bulizásról, akár vásárlásról van szó, a Splash épp olyan jó társ, mint amilyen klassz lehet Zita barátnőnek.

Elképzelted már, milyen lehet egy olyan autóval járni a várost, amelyikkel gyakorlatilag bárhova be tudsz parkolni? Hát többek között ez az, ami Zitának annyira bejön a Splash-ben! Miért tenne még három kört a háztömb körül, amikor a Splash-sel rögtön talál parkolóhelyet, és így behozhatja azt a pár percet, amennyivel esetleg tovább aludt...

Amivel pedig az autó szintén levette a lábáról, az a szuper alacsony fogyasztás. És mivel Zita kifejezetten érzékeny a zöld kérdésekre, külön jó pont jár nála az alacsony károsanyag-kibocsátásért. Persze a színes betétekkel feldobott belső tér sincs ellenére, az autó vidám formája pedig mindig megmosolyogtatja.

Szóval ha látod mostanában Zitát a Splash-ben, ne csodálkozz, ha rád is átragad a mosolya. Add át magad a dolognak, és csobbanj bele a jókedvbe!

Ismerd meg a Suzuki Splash-t!

Fizetett tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.