VV Seherezádé VV Péter fenyegetés VV Fecó Való Világ 5 VV Shadi élményfürdő sértődés jutalom bábjáték ivászat VV Veronika VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fecó egy viccesnek hitt újságcikk miatt annyira felkapta a vizet, hogy mindenki füle hallatára felemelt hangon megfenyegette Pétert. Esztert pedig ismét agyoncikizték játékostársai, de a karrierista lány most könnyek nélkül tűrte a kiképzést.






Eszter ismét roppant kínos pillanatokat élt át lakótársai előtt. A hétvégén párbajozó lányról kellett egy-egy bábjátékot kitalálniuk és eljátszaniuk ellenfeleinek. Péterék a cristofeles jégkrémevést dolgozták fel, amiben gátlástalan, szexéhes nőnek tüntették fel a jogászlányt. Esztit szíven ütötte a róla kialakult kép, és egyébként is sértőnek találta a bábelőadást. Veronikáék nem húztak le még egy bőr a skalpvadászos afférról, az ő bábjátékukat inkább Esztike kétszínűsége ihlette, mert a jogászlány korábban kibeszélte Verát a háta mögött. A pornós lány meglepődött a történeten, és kérdőre vonta Esztert, hogy is történt a dolog valójában.

Elkészült a Mi van öcsém! című bulvárújság első száma, amiben Fecó álszentségéről is megjelent egy anyag Attila tollából. A cikk minden sorával mélységesen egyetértett Péter, szerinte ugyanis a roma Alekosz viselkedése szánalmas, amiért a válságban lévő kapcsolatát és kisgyerekeit hátrahagyva bohóckodik a villában. Fecó berágott a fejéhez vágott mondatokon, és idegességében felemelt hangon kiosztotta Pufit.

Shadi a kiválasztáskor a villa szabályait megszegve titokban firkálgatott. A Nagy testvér azonban észrevette, és büntetésből nem engedte el kirándulni egykori kockás csapattársaival. Mindennek a tetejébe ki kellett jelölnie egy embert a csíkosok közül, akit maga helyett küldött a többiekkel az élményfürdőbe lubickolni. Az arab fiú Esztert választotta, abból a megfontolásból, hogy ha a karrierista kiesne a vasárnapi párbajon, akkor is egy emlékkel többel távozzon a játékból. Shadi csalódottságában felvetette egy közös italozás ötletét, amire a társai azonnal rábólintottak.

Kinga és Dya a nagy fürdőzések közepette megemlítette a többieknek, hogy a villában maradt társaikat ugrassák be azzal, hogy nemcsak fürödhettek, hanem még egy-egy szerettükkel is találkozhattak. Seherezádénak egyáltalán nem tetszett az ötlet, ezért hajbakapott az ünneprontó csajokkal.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Amíg a szerencsések a csúszdaparkban múlatták az időt, addig a villában maradt villalakók Activityt játszottak. Péterék megbeszélték, hogy direkt nem találják ki a leitatott arab srác feladványait, sőt büntetésből még bolondot is csinálnak belőle. Tervüket sikeresen végre is hajtották: emberünket kikötözték egy székhez az udvar közepén, Veronika gogózott neki egy kicsit, majd még egy kibelezett sütőtököt is ráhúztak a fejére. Shadi egy kis idő elteltével kiszabadította magát fogságából, majd szunyókált egyet az októberi hidegben az udvari asztal mellett.

Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.