Zöld Pardon ültetés fa Péterfy Bori
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kertészkedő zenészek lepték el Budapest egyik legkedveltebb szórakozóhelyének hűlt helyét. Fát ültetett emlékül többek között a Kartellből Big Daddy Laci és Péterfy Bori énekesnő is, aki a mai napig nem érti, kit is zavartak a Zöld Pardon tavasztól őszig tartó koncertjei.

Kiderült, kit visz ki Eszter párbajozni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111102-vv5-vera-csunya-balheba-keveredett-dyaval.htmlFöldre szálltak a szexi angyalokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111102-foldre-szalltak-a-szexi-angyalok.htmlApa lett a tizenhét éves tinisztár?http://www.life.hu/legykepben/20111102-apa-lett-a-tizenhet-eves-tinisztar-justin-bieber.htmlMickey otthagyta kézjegyét Hollywoodbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111102-mickey-otthagyta-kezjegyet-hollywoodban.htmlVV Fecónak elborult az agya és megfenyegette Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20111102-vv5-feco-megfenyegette-petert-shadit-leitattak-a-tobbiek-esztert-pedig.htmlSzex az ÖsszeEsküvőkben: Niko és Ricsi egymáséi lettekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111101-meglepo-szex-az-osszeeskuvokben-niko-es-ricsi-egymasei-lettek-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.