Újra a szexiparban dolgozik Gigi és Jerzy

szex VV Gigi VV Jerzy valóságshow erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV4 egykori lakói visszatértek a gyökerekhez: Gigi és Jerzy november második felében egy erotikus rendezvényen vesznek részt.

Hatalmas botrányt kavart, amikor kiderült, hogy Gigi és Jerzy is vállalt korábban erotikus munkákat. Gigi akkor azt vallotta, hogy ő csupán hoszteszként vett rész ilyen jellegű rendezvényeken.

www.playboy.hu
www.playboy.hu


"Most legalább csámcsoghatnak a témán azok, akik engem szapultak, amíg bent voltam a villában. Akkor senki nem hitte el, hogy én hajdanán csak hoszteszként dolgoztam a pornóiparban. A szervezők pedig most kihasználhatják az akkori botrányt. Ezért is kértek fel arra, hogy legyek a rendezvény egyik házigazdája. Én pedig örömmel vállaltam el, hiszen szánalmasnak tartom, hogy egyesek milyen egyértelmű dolgokon képesek megütközni" - mesélte Gigi a Blikknek.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Jerzy pedig állítása szerint izgalmas műsorral készül a rendezvényre érkezők számára: "Bugyi nem marad szárazon a műsorom végére. Egy igazán erotikus tánccal lépek majd fel" - árulta el a Blikknek az egykori villalakó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.