Valkó Eszter és István Dani túltette magát a kirúgáson

Valkó Eszter kirúgás RTL Klub István Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
István Dani és Valkó Eszter nyolc évet húzott le az RTL Klubnál, mielőtt megvált tőlük a csatorna. A két műsorvezető azonban nem állt le búslakodni: Dani rádiósként, Eszter pedig mesekönyvíróként folytatja.

Valkó Eszter és István Dani élete rengeteg ponton találkozik: amellett, hogy jó szomszédi viszonyt és közeli barátságot ápolnak, még a munkahelyük is közös volt: mindketten az RTL Klub műsorvezetőiként dolgoztak. A sors furcsa fintoraként pár hónap eltéréssel mindketten útilaput köthettek a talpukra.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub


"Fel voltam rá készülve, hogy egyszer lekerül a műsor a képernyőről, egyébként sem egy olyan elválás volt, hogy kalap-kabát, hanem teljesen korrekt. Ambivalens érzés, hogy megszűnik a Reflektor, de nem vagyok elkeseredve, mert még jobban belevetem magam a rádiózásba. A hétvégi rádiós kívánságműsoromnak teljesen más a hangulata, sokkal bensőségesebb kapcsolatba kerülök a közönséggel. Ha belegondolok, pont annyi ideig voltam a szócsöve ennek a műsornak, mint amennyit általános iskolában töltöttem, ez pedig rengeteg idő! Persze nemcsak az egyik munkám szűnt meg azzal, hogy lekerültem a képernyőről, hanem egy bevételi forrásom is, de hiszek abban, hogy ahol egy kapu bezáródik, ott kinyílik egy másik. Régi álmaim között szerepel egy önálló beszélgetős műsor" - árulta el István Dani.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub


Danihoz hasonló cipőben jár a műsorvezető lelki társa, Valkó Eszter is, de ő sem szomorkodik. A mindig vidám Eszter pár hónappal ezelőtt tudta meg, hogy nincs munkája az RTL Klubnál, azonban most sem esett kétségbe: írónőként bontogatja szárnyait. "Nyolc éven át dolgoztam az RTL Klubnál, természetesen rosszul érintett a hír, amikor megszűnt a munkám a csatornánál, de sosem voltam az a panaszkodós típus. Most kihasználom a hirtelen támadt szabadidőt, rám fér a pihenés. Egyébként minden rendben körülöttem, viszonylagos nyugalom vesz körül. Várom az újabb felkéréseket, kihívásokat, addig is elfoglalom magam: mesekönyvet írok gyerekeknek. Nem új ez az ötlet, semmi kényszer nincs benne: már kislány koromban is szerettem magamnak történeteket kitalálni. Olyan mesekönyvet írok, amely kisebb részekből áll, hogy ne kelljen a kölyköknek végigvárniuk, mire a könyv végére érnek. Vidám, kedves sztorikról van szó, olyanokról, amelyeket majd az én gyerekeimnek is szívesen felolvasnék" - magyarázta Eszter.


Te anyának születtél? - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111107-te-anyanak-szulettel-muller-peter-irasa.htmlDemcsák Zsuzsa: "Bármelyik férfival felvettem volna a versenyt" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111106-demcsak-zsuzsa-elfogadasra-befogadasra-torekszem-szily-nora-interjuja.htmlSteiner Kristóf: Tanítóink, a sztárokhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111104-steiner-kristof-tanitoink-a-sztarok.htmlVV Dya nyitott szájjal sokkal jobban szeretihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111107-valovilag-5-vv-dya-nyitott-szajjal-sokkal-jobban-szeret-enni.htmlMegvannak az idei MTV EMA győzteseihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111107-megvannak-az-idei-mtv-ema-gyoztesei.htmlVV5: A lakók utálják, a nézők viszont imádják Eszterthttp://www.life.hu/legykepben/20111106-vv5-gergo-lecserelte-seherezadet.htmlVV5: Eszter részegen meztelenkedett a búcsúbuliján (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111105-vv5-eszter-reszegen-meztelenkedett-a-bucsubulijan.htmlX-Faktor: Mindenki meglepetésére kiestek a szépfiúkhttp://www.life.hu/legykepben/20111105-xfaktor.htmlVV5: Szex a paplan alatt! Veronika és Cristofel a nézettség miatt bújt ágyba? (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111105-vv5-szex-a-paplan-alatt-veronika-es-cristofel-a-nezettseg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.