X-Faktor Alexander Dumas kapcsolat Monte Cristo grófja Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiállta a távolság próbáját Vastag Tomi kapcsolata. Az énekes a Békés megyei Jókai Színházban, Békéscsabán dolgozott egy hónapig, az előadások pedig minden rekordot megdöntöttek.

Hihetetlen sikerrel játszotta a Békés megyei Jókai Színház a Monte Cristo grófja című darabot. Októberben huszonhat előadást tartottak Szomor György és Pozsgai Zsolt musicaljéből, és végig telt ház előtt futott a produkció. Alexander Dumas szerepében az X-Faktor tavalyi szériájából megismert Vastag Tamás brillírozott, teljesítményét pedig a négy hét alatt 13 000 néző jutalmazta tapssal.


Tomi a siker érdekében leköltözött a békéscsabai színészotthonba. "Mikor a próbák zajlottak, még ingáztam, de egyre nehezebb volt megoldani, hiszen közben fellépéseim is voltak az ország számos pontján. Október elejére így leköltöztem, és egy hónapig ott éltem a városban. Nagyon jól éreztem magam, kicsit olyan volt, mint az X-Faktor idején a közös házban, nagyon jókat ettünk együtt, így legalább leálltam a gyorskajákról. Rendszert is vitt az életembe az egy hónap, hogy végre pontosan tudtam, mikor, hol és mit fogok csinálni" - magyarázta a Life.hu-nak Tomi.

"Zavaró körülmény azonban itt is akadt, méghozzá az, hogy minden este rémálmok gyötörtek. Éjjelente azt álmodtam, hogy lemerül a telefonom, és elkésem vagy a próbáról, vagy az előadásról. Ez viszont azt okozta, hogy most már nem vagyok notórius késő, leszoktam róla" - nevetett a veszprémi énekes. A másik probléma pedig egyúttal próbatétel is volt - Tomi szerelme ugyanis eközben Budapesten dolgozott, így alig tudtak találkozni egymással. "A telefon maradt hét közben a kapcsolattartásra, aztán meg olyan volt, mintha egyetemista, kollégista lennék. Vasárnap és hétfőn, mikor szünnap volt, utaztam fel Pestre a szerelmemhez, Tücsihez. Kemény próba volt ez a kapcsolatunk számára, hogy kiderüljön, ezt is kibírjuk. De kijelenthetem, kibírtuk, a hétvégén visszaköltöztem, most is itt ül mellettem, és boldogok vagyunk" - árulta el a Life.hu kérdésére válaszolva az egyre több műfajban maradandót alkotó énekes-színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.