VV5: Annamari ráhajtott Csabára

VV5 csók vita VV Annamária Való Világ szerelem VV Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annamária elismerte, hogy vonzódik Csabához, de a szépfiú elutasította a lány közeledését. A fura lány meggondolta magát: mégsem szeretne már párbajra menni, de egyesek megfúrták a visszalépését.





Veronika szerelmi jósdát nyitott, és mindenféle emelt díjas telefon helyett ingyen osztogatta a tanácsait lakótársnőinek. Az első kuncsaft Kinga volt, aki Attilához való viszonyát elemezte, majd Alekosz exe azt jósolta, hogy a cselszövő bele fog habarodni az összeférhetetlen fiúba. Annamari is bevallotta Veronikának, hogy vonzódik Csabához. A furcsa lány maga is meglepődött őszinteségén, ugyanakkor fel is buzdult rajta, ezért a villa helyes pasijának is kiteregette a lapjait. Annuska egy gyenge dumával még csókot is megpróbált lopni Csabikától, de a fiú határozottan elutasította a közeledését, és még azt is leszögezte, hogy sosem csőrözne a Halállal. Veronika elmesélte Attilának, hogy mit mondott róla Kinga, majd neki is azt jósolta, hogy szerelem bontakozik ki közöttük.

Annamari továbbra is abban a tudatban éli a mindennapjait, hogy Csaba bármikor meggondolhatja magát, és nyitni fog felé. Talán épp ezért, de a fura lány meggondolta magát, és mégsem szeretne párbajra menni, ezért nekiállt kampányolni azért, hogy mégse rá dobják a jelet a már korábban befűtött lakótársai. Attila és Péter nem fogadta el a fura lány visszalépését, mert szerintük egyszerűen csak megijedt a döntése súlyától. A két fiú megint taktikázni kezdett, ezért félrehívták Shadit, hogy meggyőzzék, tegye ő is Annuskára a jelet, mert titokban úgy gondolják, hogy a fura lánynak csak az arab fiú ellen lenne esélye. Shadi nagy sanszot látott arra, hogy Annamarira dobja majd a jelet a kiválasztáson.


Vera és Kinga mérkőzött meg a mai napon a villa háziasszonya versenyen. Attila megpróbálta rábírni Pétert, hogy nyolcnál rosszabb pontszámot ne adjon szerelme próbálkozására - természetesen a törpe ezt nem tartotta be, mindössze 1 pontot adott Kingáéknak. A két lány kitalálta, hogy a fiúk különböző játékok során jussanak hozzá az ételekhez. Shadinak nagyon rosszulesett, hogy emiatt a játék miatt csak ételmaradékokhoz juthatott hozzá, ezért alaposan felkapta a vizet, és sikeresen megmérgezte a fiúk vacsoráját. Attila élvezte, hogy az arab fiú szenved, ezért még odaszúrt párat, hogy hergelje ellenfelét.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.