VV5: Szerelmet vallott a villa furcsa lakója

Vacsora Való Világ 5 büntetés rádióadás káromkodás verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő néhány csúnya szóval agyonalázta Seherezádét. Attila megbeszélte Kingával, hogy többet érez iránta szimpla barátságnál.

Attila minden gondolata Kinga körül forog, az összeférhetetlen fiú még Gergőnél is rákérdezett, hogy mit jelent számára a cselszövő. A sittes fiú megnyugtatta, hogy maximum csak szexet tudna elképzelni Kingával, semmi többet. Seherezádé és Gergő vitatkozott egy jót a semmin, de az alfahím annyira felkapta a vizet, hogy alpári stílusban osztotta az észt Sehernek. A megsértődött lány nem hagyta annyiban a dolgot, a reggeli rádióműsorban vonta kérdőre a Dukai fiút, hogy miért viselkedett vele ennyire lekezelően.

Seherezádé és Veronika nyerte a villa háziasszony-versenyét. Az eredményen Vera teljesen felhúzta magát, mert szerinte a két lány nem a főztje miatt győzött, hanem szexi műsorukkal vették le a fiúkat a lábukról. A nézők szavazatai alapján a villanépségnek tilos káromkodnia. Ha mégis megszegik a szabályt, akkor büntetésben részesülnek. Attila nyomban elviccelte a dolgot, és káromkodni kezdett a poén kedvéért. Shadi is káromkodott, de nem volt hajlandó büntetésből vajat falatozgatni. Péter ezen felhúzta magát, és beolvasott az arabnak.

Fecó rádöbbentette Kingát, hogy közte és Attila között több van szimpla baráti kapcsolatnál. A roma Alekosz rábeszélte a cselszövőt, hogy üljön le beszélgetni az összeférhetetlen fiúval. Attila felfedte az érzelmeit szerelmének, de a romantikus pillanatok kisebb vitává fajultak. Attila Seherezádéval is megfirtatta szerelmi ügyeit, és még Gergőt is kibeszélték.

Shadi vacsoraestét tartott öt meghívott lakótársának, amit a többiek a nappaliban álló tévékészüléken kísértek figyelemmel. Az arab fiú végigokoskodta az estebédet, ahol folyamatosan azzal kérkedett, hogy van némi jártassága a pálinkák és a kolbászok világában. Tudálékosságán ki is akadt a vendégsereg.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.