VV5: Cristofel be akar törni a villába

VV5 VV Péter Való Világ 5 hűtlenség Való Világ szerelem megcsalás VV Veronika VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Az a helyzet, hogy be akarok törni a villába. Nagyon fáj nekem, amit ez a dagadt állat csinál odabent, ez a törpe úr. Ez egy maxicsicska!" - Cristofel kiöntötte a szívét a Life.hu riporterének.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vL5174FEzJZ0RMnw

Tipp! VV Eszter izgalmas pillanatai a Villában! Kattints a galériáért!


VV5: Két lánnyal is megcsalta Veronikát a kubaihttp://www.life.hu/tested-lelked/20111116-valovilag-5-cristofel-megcsalta-veronikat.htmlVV5: Attila magára haragította Gergőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111115-vv5-attila-magara-haragitotta-gergot.htmlVV5: Vera szerelmével üldözi Pétert - Annamari az ágyban rontott rá Csabárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111114-vv5-vera-szerelmevel-uldozi-petert-annamari-az-agyban-rontott.htmlVV5: Ismét a közellenség megy párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111113-vv5-ismet-a-kozellenseg-megy-parbajozni.htmlVV5: Szerelmet vallott a villa furcsa lakójahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111113-vv5-szerelmet-vallott-a-villa-furcsa-lakoja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.