pornó műsorvezető szex VV Gigi homevideo Való Világ 4 erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 4 barna sztárja, Gigi pornózásról tárgyalt a napokban. 

A Bors információi szerint nemrég egy olyan film került fel az internetre, melyen Gigi többek közt egy homevideó készítéséről társalog egy pornóproducerrel. A lány és egy ismert pornóproducer egy olyan házi videó készítéséről is beszélgetett, amely véletlennek álcázva kerülne nyilvánosságra. Ez nem az első eset lenne, hiszen a külföldi sztárokról is többször jelentek már meg hasonló videók.

www.playboy.hu
www.playboy.hu


Egy hamarosan megnyíló erotikus kiállítás szervezője óriási üzleti lehetőséget lát a dologban, és busásan megfizette volna a 21 éves lányt, ha bevállalja az akciót. "Sok hasonló videót készítettem már ismert lányokkal. Gigit is megkerestem az ajánlattal, nem utasított el. A felvételen is látható, hallható, hogy semmiféle erkölcsi aggálya nem volt, amikor felkértem a forgatásra. Nem azzal volt gondja, hogy elvállalja- e vagy sem, hanem attól tartott, mit szól ehhez az RTL Klub, nem kerül-e ez a műsorvezetői állásába. Az is érdekelte, mennyi pénzt kaphat érte. Azért kért időt, mert ez az üzleti sakkozás része, és nagyobb összeget akart kicsikarni. Úgy gondolta, majd kimagyarázza valahogy ezt a videót, amiért milliókat ajánlottam neki. A másfél hónappal ezelőtt készült felvételen az hallatszik, ahogy elhúztam előtte a mézes madzagot, utána viszont konkrétan megbeszéltük, hogy az expó után megcsináljuk" - vallotta a producer a Borsnak.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A napilap megkereste Gigit, és arra volt kíváncsi, miért nem tért ki egyértelműen az ajánlat elől. "Azért nem mondtam kategorikusan nemet, mert ha elutasítom, akkor elbuktam volna a műsorvezetést a kiállításon, amitől egyébként azóta más okból elálltam. A további beszélgetéseink alkalmával is lebegtettem a dolgot, mert anyagi okokból nem akartam elesni a munkától. Valójában a homevideót nem készítettem volna el, sem most, sem a jövőben" - mesélte a VV egykori sztárja.

"A látott videó alapján nem történt olyan dolog, ami Gigi műsorvezetői munkájára hatással lenne az RTL Klubnál" - reagált az esetre Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtóreferense.

VV5: Eszter Shadit hívta ki párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20111116-vv5-eszter-shadit-hivtak-ki-parbajozni.htmlVV5: Cristofel be akar törni a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20111116-vv5-cristofel-be-akar-torni-a-villaba.htmlMeztelenkedik az egyik legszebb olasz színésznő lányahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111116-meztelenkedik-az-egyik-legszebb-olasz-szineszno-ornella-muti-lanya.htmlVV5: Attila magára haragította Gergőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111115-vv5-attila-magara-haragitotta-gergot.htmlIsmét eljött a vámpírok idejehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111115-ismet-eljott-a-vampirok-ideje.htmlMindent bevállalós fiatalok az Éden Hotel 2 castingjánhttp://www.life.hu/legykepben/20111115-eden-hotel-casting-mindent-bevallaltak-a-fiatalok.htmlMegmutatta 5 hónapos kislányát az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20111115-ot-honapos-kislanyaval-erkezett-a-premierre-az-enekesno-pink.htmlVV5: Vera szerelmével üldözi Pétert - Annamari az ágyban rontott rá Csabárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111114-vv5-vera-szerelmevel-uldozi-petert-annamari-az-agyban-rontott.htmlHajdú Péter Alekosz rajongóit várja a TV2-rehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111114-frizbi-alekosz-az-osszeeskuvokben-hajdu-peter-alekosz-rajongoit-varja-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.