Nőuralom az RTL Klubon - Megvannak a Csillag születik műsorvezetői

Ördög Nóra Lilu Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három férfi után Ördög Nóri párja a Csillag születik újabb szériájában nem más lesz, mint Lilu.

Az X-Faktor csinos műsorvezetője a legutóbbi X-Faktorban jelentette be, hogy jövőre újabb tehetségek jelentkezését várják a Csillag születikbe. Ekkor mindenki találgatni kezdett, hogy vajon Sebestyén Balázs, Stohl András vagy Nagy Sándor lesz a partnere Nórának. A Blikk információi szerint a csatorna döntése alapján hazánkban egyedülállóként most két nő vezeti majd a show-t.

Fotó: Mudra László [origo], RTL Klub
Fotó: Mudra László [origo], RTL Klub



"Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen ilyen jellegű műsort még sosem vezettem. Izgatottan várom már, ahogy a Nórival való közös munkát is. Azt hiszem, egyszerre lesz furcsa és izgalmas, hiszen bár jó a viszonyunk, alapvetően szöges ellentétei vagyunk egymásnak. Nóri egy ízig-vérig nőci, nekem pedig inkább fiúsabb a humorom. De talán pont ettől az ellentéttől lesz kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Persze teljesen más lesz ez a viszony, mint egy férfi-nő párosnál. Igazi úttörők leszünk, úgyhogy nagy kihívás ez számunkra" - nyilatkozta Lilu a Blikknek.

"Ez egy igazi formabontó ötlet volt! Ujjongtam az örömtől, hogy Liluval dolgozhatok majd, hiszen a Reggeliben is nagyon jól működtünk együtt. Az biztos, hogy nem körömlakkokról fogunk majd beszélgetni. Lilu egyébként is nagyon jó hatással van rám, így semmiképp sem egy tüllös, habos-babos műsort fognak látni a nézők" - vallotta izgatottan Ördög Nóri.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.