Várkonyi Andrea Liptai Claudia utazás Miami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges, csajos kiruccanásra utazik Liptai Claudia és Várkonyi Andrea, méghozzá pasik és gyerekek nélkül!

A Blikk informá­ciói szerint a TV2 képernyősei, Liptai Claudia és Várkonyi Andrea a hét végén elutaznak Miamiba egy kis kikapcsolódásra. Az utazás alatt pedig Gesztesi Károlyra és Bochkor Gáborra maradnak a szülői teendők.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Claudia és Andi barátsága régre nyúlik vissza, sőt, hat éve Liptai mutatta be egymásnak Andreát és Bochkor Gábort. A két nő nagyon jó barátnők, a híradós sokat segített Claudiának az utóbbi kemény éveiben. "Utaztunk mi már együtt családilag belföldön és külföldön egyaránt, de most csak ketten megyünk. Nemrég volt a születésnapom, Gábor lepett meg ezzel a Miamiba szóló repülőjeggyel. Claunak is úgy alakult az élete, hogy van még egy kis szabadideje, így gondoltuk, együtt elmegyünk. A nyaralás ideje alatt amúgy is Gesztesivel lett volna Panka" - árulta el a Tények műsorvezetője, aki azt is elmondta, spórolnak a kiruccanás alatt, mert szálloda helyett egy ismerősük éppen üres lakásában szállnak majd meg - írja a Blikk.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


"A környéket biztos felfedezzük majd, hiszen Miami gyönyörű. És persze nagyon sokat fogunk beszélgetni" - mondta el Várkonyi Andrea a Blikknek. "Köztudott, hogy Andival szoros a barátságunk. Hálás vagyok neki, hogy engem visz magával erre az útra, mert régi vágyam volt, hogy lássam, hogyan készülnek Amerikában az ünnepekre. Egy ideig kétséges volt, hogy el tudok-e menni Panka sérülése miatt, de most már jól van, oviba jár, így semmi akadálya nincs az utazásnak" - tette hozzá Claudia.

VV5: A szerkesztők levélben értesítették Kingát és Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111121-vv5-veronika-nem-szerelmes-peterbe.htmlRövidített adás és Niko győzelme az ÖsszeEsküvőkbenhttp://www.life.hu/legykepben/20111121-osszeeskuvok-osszecsapas-roviditett-adas-es-niko-gyozelme-a-tv2n.htmlBochkor Gábor szerint Alekosz már kiégetthttp://www.life.hu/legykepben/20111121-osszeeskuvok-alekosz-es-marci-a-bumerangban-beszeltek-csajozasi-szokasaikrol-bocsieknak.htmlTakács Nikolas hozta össze Keresztes Ildit Lil C-velhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111121-xfaktor-takacs-nikolas-hozta-ossze-keresztes-ildit-lil-cvel.htmlJessica a szülés után is tündökölhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111118-jessica-a-szules-utan-is-tundokol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.