VV5: Attila nyugodt szívvel lenyúlt ezt-azt a büféből

VV5 VV Péter iskola félév Való Világ tanár tanév sírás ünnepség VV Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter és Veronika ismét kibékült. A duci törpe annyira elérzékenyült szerelme kedves szavaitól, hogy nyomban sírva is fakadt.



Péter, Eszter, Attila és Veronika óriási taktikai megbeszélést tartott arról, hogy a következő kiválasztáson ki kire rakja a jeleket. Velük párhuzamosan Kinga és Fecó is ezen a témán rágódott a fürdőszobában. A megsavanyodott cselszövő fejében még az is megfordult, hogy Attila őt küldené majd ki párbajozni.

Az iskolai félévzáró ünnepségen Veronika egy vers elszavalásával, Seher-Gergő duója pedig a Tavaszi szél feldolgozásával borzolta a diákok és a tanári kar kedélyeit. Az éneklő páros ezután egy oklevelet is bezsebelt példás magatartásáért.

Tipp! Ilyenek az igazi cicafiúk? Kattints a galériáért!




Tipp! Csókkal a gyűlölet ellen, provokatív reklámfotók! Kattints a galériáért!



VV5: Eszter lett a védett, Attila és Fecó csúnyán összeveszetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111123-vv5-eszter-lett-a-vedett-attila-es-feco-csunyan-osszeveszett.htmlVV5: Szabályszegés a villában - Súlyos következményei is lehetnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111122-vv5-szabalyszeges-a-villaban-sulyos-kovetkezmenyei-is-lehetnek.htmlVV5: Shadi mocskolja Pétert és éttermet nyitnahttp://www.life.hu/legykepben/20111122-valovilag-5-shadi-gyrosban-utazna.htmlVV5: A szerkesztők levélben értesítették Kingát és Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111121-vv5-veronika-nem-szerelmes-peterbe.htmlVV5: Eszter ki nem állhatja Kingát, ám szívesen lefeküdne Attilával - Shadi kiesetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111120-vv5-parbaj.htmlVV5: Csaba olyat mutatott, amit eddig még soha! (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111119-vv5-shadi-maga-alatt-vagja-a-fat.htmlFelvágta ereit a VV5 játékosahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111119-vv5-felvagta-ereit-a-vv5-osszeferhetetlen-jatekosa-attila.htmlVV5: Képtelen elviselni egymást a két lányhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111118-vv5-keptelen-elviselni-egymast-a-ket-lany.htmlVV5: Veronika és Péter egyre közelebb kerülnek egymáshozhttp://www.life.hu/legykepben/20111118-vv5-shadi-megorrolt-eszterre-a-kihivas-miatt-peter-pedig-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.