összeférhetetlenség szigorú barátnő Való Világ 5 lelki terror VV Kinga családapa VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy az összeférhetetlen villalakó az apja miatt nem csajozott - a valóságshow játékosának nagymamája elárulta, hogy a harmincnégy éves unokájának miért nem volt még soha életében egyetlen komoly barátnője sem.  
"Nem szeretnék a fiamról nyilatkozni, legyen annyi elég, hogy jó gyerek, csinálja csak a dolgát, amit elkezdett. Sokszor színészkedik, meg túl sokat foglalkozik Kingával, nem illik hozzá, mert mindig hisztizik. Nincs szükségünk arra, hogy zaklassanak a tévék, újságok, viszlát"



Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


A férfival ellentétben Attila nagymamája jóval bőbeszédűbb volt. "Attila apja világéletében lánygyermekre vágyott, de két fia született a lányomtól. Ezt a be nem teljesült álmot sínylette meg mind a két fiú, mert egész gyerekkorukban ki voltak téve a vejem gorombaságának. Attilának még barátnője sem volt sosem, aki igazán szerette volna, meg nem is engedte az apja, hogy hazavigyen bárkit is. Se ő, se a testvére egyetlen lányt sem hozott még a ház közelébe, mert a vejem azt vallja, hogy nem idegen lányoknak építette azt a házat. Az apja azzal sem tud mit kezdeni, hogy Attila most a tévében szerepel, annak örülne, ha itthon segítene nekik palántázni, meg gyomlálni" - árulta el Piroska néni.

A nagymama talán még unokájánál is jobban szeretné, hogy az megnyerje a VV5 fődíját. "Attila évek óta Pesten lakik, néha jött csak haza meglátogatni, meg már a gyerekszobája sincs meg, mert az apja lebontatta egy elázás után. Nem tudom, mivel foglalkozhat az unokám, amikor nem a tévében van, de nem nagyon van pénze, pár éve egy motorosboltban volt csendestárs, de annak is évekig fizette a felvett kölcsönét. Minden áldott este figyelem a tévében, imádkozom érte, hogy megnyerje a játékot, mert nem sok lehetősége van boldogulni az életben" - szomorkodott a nagymama.

Tipp! Elképesztő átalakulás, szexi cica lett a fiatal anyukából! Kattints a galériáért!





Eltitkolt gyermeke miatt szakított a sorozatsztár?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111124-melrose-place-heather-locklear-jack-wagner-felbukkant-a-sorozatsztar-eltitkolt.htmlKórházba került George Michaelhttp://www.life.hu/legykepben/20111124-korhazba-kerult-george-michael.htmlGaga butikot nyitotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111123-gaga-butikot-nyitott.htmlVV5: Eszter lett a védett, Attila és Fecó csúnyán összeveszetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111123-vv5-eszter-lett-a-vedett-attila-es-feco-csunyan-osszeveszett.htmlÖsszeEsküvők: Alekosz kimutatta a foga fehérjét, Marci Ricsivel méri össze az erejéthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111123-osszeeskuvok-alekosz-kimutatta-a-foga-feherjet-marci-ricsivel-meri-ossze.htmlLetartóztatták a magyar bokszbajnokothttp://www.life.hu/legykepben/20111123-letartoztattak-a-magyar-bokszbajnokot-cs-bettinat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.