Rosszabbodott George Michael állapota! Intenzív osztályon ápolják az énekest

rosszabbodás koncertek szívmegállás tüdőgyulladás intenzív osztály Bécs George Michael kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyosbodott az állapota George Michael énekesnek, aki tüdőgyulladása miatt került egy bécsi kórház intenzív osztályára néhány nappal ezelőtt.

George Michael stabil, de életveszélyes állapotban fekszik egy bécsi klinika intenzív osztályán. Tüdőgyulladásának szövődményei ráhúzódtak a szívére, amely leállhat emiatt - olvasható a Bors.hu-n. "Belgyógyászok és szívspecialisták küzdenek az énekes egészségéért, de az orvosok attól tartanak, hogy a beteg tüdő által fellépő oxigénhiány miatt roncsolódhat a szíve" - szivárogtatta ki a hírt a bécsi AKH kórház egyik dolgozója. Az énekest kezelő főorvosok szerint az állapota ennek ellenére stabil.

AFP
AFP


"George Michaelt súlyos kétoldali tüdőgyulladással kezeljük az osztályunkon. Állapota stabil, és jól reagál a kezelésre. A jelenlegi állapota szerint lehetetlen megjósolni, hogy mikorra épül fel, ennek tudatában pedig a megkezdett turnéját már nem tudja befejezni, és az összes fellépését törölték" - adta ki közleményben Christoph Zielinski és Thomas Staudinger.

Az énekes jelenleg egy kétszáz millió forint értékű speciális ágyban küzd az életéért. Ezt az életmentő műszert csak súlyos tüdőbetegek kezelésére használják, hiszen különleges felépítése segíti a helyes légzést a beteg számára. Az orvosai szerint a hazaszállítása egyelőre kivitelezhetetlen, így valószínű karácsonyig az osztrák kórház intenzív osztályán ápolják. A negyvennyolc éves énekest senki sem látogathatja, a szobáját hermetikusan elzárták mindenki elől, és az egész kórház területén megerősített testőrség vigyáz arra, hogy senki ne menjen még a szobája közelébe se.

VV5: Veronika megalázta Pétert a többiek előtthttp://www.life.hu/legykepben/20111127-vv5-veronika-megalazta-petert-a-tobbiek-elott-senkit-nem.htmlKeresztes Ildikó megdöbbentő bejelentést tett - Az utolsó csapat is távozott az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-xfaktor-magabiztos-versenyzok-a-tehetsegkutatoban.htmlCsúnyán megverték az RTL Klub sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-vv5-csunyan-megvertek-vv-shadit.htmlÖsszeEsküvők: Kizárás és kórház - Többen nem folytathatják a játékothttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111125-osszeeskuvok-kizaras-es-korhaz-tobben-nem-folytathatjak-a-jatekot.htmlDurván összeveszett egymással VV Éva és VV Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20111125-valovilag-4-botrany-durvan-osszeveszett-vv-eva-es-vv-gigi.html23 éves lányra cserélték az X-Faktor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20111125-xfaktor-keresztes-ildiko-23-eves-lanyra-csereltek-az-xfaktor-mentorat.htmlDöbbenetes családi titkok! Apja lelkileg terrorizálta VV Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/20111125-vv5-apja-lelkileg-terrorizalta-attilat-ezert-nem-volt-baratnoje-a.htmlNem a félrelépés az oka a sztárpár válásának?http://www.life.hu/szeress/20111125-demi-moore-ashton-kutcher-nem-is-a-felrelepes-az-oka-1.htmlMegszületett Lily Allen kisbabájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111126-ket-gyermeke-elvesztese-utan-lilly-allen-vegre-egeszseges-kislanynak-adott.htmlSzexről álmodott a börtönben a VV alfahíme (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20111125-valovilag-5-szexrol-almodott-a-bortonben-vv-gergo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.