VV5: Veronika megalázta Pétert a többiek előtt

vita VV Péter tanítás VV Annamária megalázás Való Világ 5 kiválasztás VV Vera taktika VV Veronika szakítás VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera addig-addig fúrta Péter és Veronika kapcsolatát, hogy Alekosz exe fogta magát, és lelépett az érte látványosan epekedő Pufitól.




Attila ismét rendetlenkedett, ezért büntetésből kihívták felelni a táblához, ahol megint begyűjtött egy karót. Testnevelésórán Péter és Attila az udvar szélén ácsorogva követte figyelemmel az óra történéseit, miközben lakótársaikat kritizálták.

Veronika a történelemórán bemutatta a házi feladatát. Alekosz exe félreértelmezte a leckét, ami remek alkalmat adott Verának, hogy ismét beszólogasson a kacsalánynak. Úgy tűnik, Alekosz exénél most telt be a pohár: megkérte Pétert, hogy őt küldjék ki párbajozni, mert már képtelen tovább együtt élni az álszent érzékeny lelkűvel.



Villaismeretekből is vizsgáztak a diákok, majd a dolgozatírás után, egymás előtt, hangosan értékelték a beadványokat. Vera sokadszorra is kapott az alkalmon és tovább folytatta a rágalmazó hadjáratát Veronika ellen, akit a villalakók előtt sok más sértés mellett egy olcsó ribancnak nevezett. Veronika a rágalmazásokra úgy reagált, hogy őt itt bent a villában egy pasi sem érdekli, mert nem jön be neki senki - azzal azonban nem számolt, hogy ezzel a kijelentésével magából is hülyét csinál, Pétert pedig kellemetlen helyzetbe hozta a többiek előtt.

Vera Seherezádénak is nekiment trehánysága miatt, amin az érintett és a többi lakótárs is teljesen kiakadt. Alekosz exének pedig bogarat ültetett a fülébe, ezért a lány ismét eltervezte, hogy le fog szokni a bújásokról és az ölelésekről. Terveit Petivel is közölte, aki felajánlotta, hogy csak lámpaoltás után cirógassák egymást, de a kacsalány ezt az ötletet azonnal elvetette. Veronika cikinek látta a plátói viszonyt, így elhatározta, hogy inkább Attila karjaiba menekül, mert az csak barátilag közelít hozzá.

A közelgő kiválasztás volt a központi beszédtéma a villa két klikkjében. Annamari egyik csoporthoz sem tartozik, de végighallgatta Kingáék latolgatásait, amin a cselszövő annyira felhúzta magát, hogy a villa legnagyobb spiclijének kiáltotta ki a fura lányt. Annuska igyekezett kemény nőnek látszani, azzal fenyegette a többieket, hogyha a beleegyezése nélkül dobják rá a legtöbb jelet, akkor ő Petit vagy Attilát viszi ki magával párbajozni. Pufinak ez természetesen nem tetszett, ezért elhatározta, hogy csapdát állít a fura lánynak.

Tipp! Elképesztő átalakulás, szexi cica lett a fiatal anyukából! Kattints a galériáért!




X-Faktor: Megvan a 7. élő show kiesőjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-xfaktor-magabiztos-versenyzok-a-tehetsegkutatoban.htmlCsúnyán megverték az RTL Klub sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-vv5-csunyan-megvertek-vv-shadit.htmlVV5: Péter egyre szerelmesebb Veronikábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-vv5-peter-egyre-szerelmesebb-veronikaba.htmlDurván összeveszett egymással VV Éva és VV Gigihttp://www.life.hu/legykepben/20111125-valovilag-4-botrany-durvan-osszeveszett-vv-eva-es-vv-gigi.html23 éves lányra cserélték az X-Faktor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20111125-xfaktor-keresztes-ildiko-23-eves-lanyra-csereltek-az-xfaktor-mentorat.htmlEltitkolt gyermeke miatt szakított a sorozatsztár?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111124-melrose-place-heather-locklear-jack-wagner-felbukkant-a-sorozatsztar-eltitkolt.htmlMegszületett Lily Allen kisbabájahttp://www.life.hu/anyaskodj/20111126-ket-gyermeke-elvesztese-utan-lilly-allen-vegre-egeszseges-kislanynak-adott.htmlSzinte csak a súlya változott: így nézett ki fiatalon Demi Moore - Képeken a változáshttp://www.life.hu/anyaskodj/20111124-szinte-csak-a-sulya-valtozott-igy-nezett-ki-fiatalon-demi.htmlSzexről álmodott a börtönben a VV alfahíme (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20111125-valovilag-5-szexrol-almodott-a-bortonben-vv-gergo.htmlMajdnem mindent megmutatott Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/legytrendi/20111122-majdnem-mindent-megmutatott-jennifer-lopez.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.