VV5: Annamari elhagyta a villát

VV5 VV Seherezádé Való Világ 5 család Való Világ erotikus fotózás jutalom VV Veronika VV Annamari VV Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annamari és Csaba elhagyta a villát, Veronika és Seher pedig értesítést kapott arról, hogy egy férfimagazin címlaplányai lettek. Péter végre felfogta, hogy a kacsaszájú lány nem férfiként tekint rá.






Annamari és Csaba ezalatt a lány testvérének otthonában ebédelgetett, majd a néma fiú a jól bevált gitáros trükkjével szórakoztatta a lakásban felbukkanó csemetéket. Annamária már rég érezte magát ennyire boldognak, örömében meg is hatódott.




Vera azt próbálta megtudakolni Attilától, hogy Péter szerelmes-e Veronikába. Az összeférhetetlen nem adta ki haverja érzelmeit, viszont egy alkalmatlankodó valamiként jellemezte az érzékeny lelkű lány szerepét a szerelmi háromszögben. Veronika és Péter a kettőjük közti kapcsolatot és érzelmeket elemezgette, de a beszélgetésüket többször is megzavarta a körülöttük settenkedve hallgatózó Vera. A valóságshow-veteránban most kezdett el tudatosulni, hogy Alekosz exe egyáltalán nem érez iránta semmit, és férfiként sem a zsánere.

Tipp! Nézz képeket Gálvölgyi Jánosról! Kattints a galériáért!



A kiválasztás után Vera félrevonult a nyugiszobába Kingával, Fecóval és Csabával, hogy kibeszéljék a többieket. A nagy diskurzus közepette Vera kijelentette, hogy Veronikát fogja kihívni párbajozni. A játékszabályzat tiltja, hogy a kiválasztott kihívás előtt hangosan kiejtse annak a nevét, akivel párbajozni akar. Ez aztán Kingáéknak is az eszébe jutott és figyelmeztették a pornós lányt, aki gyorsan csak egy feltételezésnek próbálta feltüntetni előző megnyílvánulását.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!







A VV5 játékosára nem kíváncsiak a szülei?http://www.life.hu/tested-lelked/20111128-valovilag-5-vv-annamarira-nem-kivancsiak-a-szulei.htmlVV5: Vera lett a kiválasztott!http://www.life.hu/legykepben/20111127-vv5-vera-kapta-a-legtobb-jelet-o-mar-biztosan-parbajozni.htmlVV5: Veronika megalázta Pétert a többiek előtthttp://www.life.hu/legykepben/20111127-vv5-veronika-megalazta-petert-a-tobbiek-elott-senkit-nem.htmlVV5: Péter egyre szerelmesebb Veronikábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111126-vv5-peter-egyre-szerelmesebb-veronikaba.htmlVV5: Attila nyugodt szívvel lenyúlt ezt-azt a büfébőlhttp://www.life.hu/legykepben/20111124-vv5-peter-elsirta-magat-veronika-miatt.htmlVV5: Eszter lett a védett, Attila és Fecó csúnyán összeveszetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111123-vv5-eszter-lett-a-vedett-attila-es-feco-csunyan-osszeveszett.htmlVV5: Szabályszegés a villában - Súlyos következményei is lehetnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111122-vv5-szabalyszeges-a-villaban-sulyos-kovetkezmenyei-is-lehetnek.htmlVV5: Shadi mocskolja Pétert és éttermet nyitnahttp://www.life.hu/legykepben/20111122-valovilag-5-shadi-gyrosban-utazna.htmlVV5: A szerkesztők levélben értesítették Kingát és Attiláthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111121-vv5-veronika-nem-szerelmes-peterbe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.