VV5: Vera kiütötte Annamarit

VV5 VV Annamária Való Világ 5 VV Vera Való Világ párbaj kieső VV Annamari RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila és Veronika számára egyértelműen kiderült, hogy Péter mindkettőjüket csúnyán átverte. A két csalódott játékos összeesküvést forralt ki hazug barátjuk ellen. A párbaj is érdekesen alakult: fej-fej melletti küzdelem után Vera nyerte meg a párbajt Annamari ellen.

Kattints a képre a galériáért!

A száműzetés miatt Attilának alábbhagyott a lelkesedése a boksz iránt, reggel már fel sem kelt, hogy felkészülve várja Bunyós Pityut. Vera örült, hogy Attila nem jelent meg az edzésen, a megszokottnál sokkal felszabadultabban végezte a gyakorlatokat. Kinga ma sem volt topon: Miló Viki hiába noszogatta, a szőkeség nem működött vele együtt, ezért Viki inkább Attilával foglalkozott. Fecó továbbra is lelkesen bokszolgatott, túlbuzgóságában egy akkorát behúzott Gergőnek, hogy a sittes fiúnak könnyek szöktek a szemébe. Veronika előző nap megszegte a tilalmat és mégis megpróbált beszélgetni Attilával. Büntetésből ezért ő sem szólalhatott meg egy órán keresztül, csak mutogatással kommunikálhatott, ami remek helyzeteket teremtett egy kis bolondozáshoz.

A párbajozok videoüzeneteket kaptak otthonról. Annamarinak a nővére mondott néhány biztató mondatot, Verának pedig a kisöccse. Mind a két lányt feltöltötték a rokonok kedves szavai, bár a fura lány egy beszólással sikeresen megzavarta ellenfele határtalan boldogságát.

Attilának egy nap után feloldották a büntetését, visszatérhetett a többiek közé és ismét beszélgethetett. Az összeférhetetlen azt állította, hogy ennél rosszabb büntetést nem is kaphatott volna, azt ígérte, hogy ezentúl jófiú lesz. Kinga egy saját showműsor levezetését kapta feladatul, amit a társai a nappaliban nézhettek a tévén keresztül. A Péter által szerkesztett adás első vendége Attila volt, akit a száműzetéséről faggatott a műsorvezető. A második meghívott Annamari volt, aki a párbaj előtti izgalmakról trécselt a cselszövővel. Vera sem úszta meg a szereplést, aminek során elárulta, hogy Eszterrel sosem fog barátságba keveredni.

Attila megkérte Pétert, hogy segítsen neki valahogy visszaszerezni Kinga érdeklődését. Veronika ismét megragadta az alkalmat, és számon kérte Pufin, hogy miért nem néz a szemébe és miért kerüli a társaságát. Peti ügyesen elterelte a témát, és inkább arról beszélt, hogy mire kérte meg Attila, majd hozzátette, hogy pont az ellenkezőjét fogja véghez vinni, mint amire megkérték. Attila és Veronika Péterről diskurált, így a kacsaszájú lány megtudta, hogy Péter csak ágyba akarta vinni, míg Attila számára kiderült, hogy a haverja egyáltalán nem fog segíteni neki Kinga visszahódításában. Miután a titkok kiderültek, kitervelték, hogyan teszik zsarolhatóvá Pufit a hazugságaival.


Az összefoglaló után élőben jelentkező párbaj elég unalmas volt, bár a két párbajhős fej-fej mellett állt a szavazatai alapján. Az "érzékeny lelkű" Vera indulhatott elsőként a stúdióba. Búcsúbeszéde során visszatért a beszavazó show-n megismert énje, mert könnyek közt, dadogva köszönt el lakótársaitól.




Veráért senki sem mondott kortesbeszédet, a villalakók állítása szerint azért, mert a pornós lány határozottan elutasította azt. A többség úgy vélte, hogy ezzel a lépéssel csak mártírt akart csinálni magából. Annamariért Seherezádé mondott egy nyakatekert védőbeszédet, aminek értelmezését még a mikroportjának állandó recsegése is megnehezítette.
A többség a fura lánynak drukkolt: Seher, Kinga, Annamari, Attila, Peti, Veronika és Eszter Annamarit várta vissza, csak Gergő és Fecó bízott Vera visszatérésében.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!






Tipp! Szexi cica lett az anyukából! Kattints a galériáért!




VV5: Attilát száműzték a villábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111204-vv5-attilat-szamuztek-a-villabol.htmlVV5: Lebuktatták a lányok a szexre éhes, hazudozó Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20111203-vv5-a-gyulolkodo-vera-kibekult-veronikaval-miutan-lebukott-a-hazudozo.htmlVV5: Színjáték a villában! Utálja egymást a két párbajozóhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111201-vv5-annamari-megorrolt-verara.htmlVV5: Vera Annamarit viszi ki párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111130-vv5-feco-haza-akart-menni.htmlVV5: A fiúk bealudtak Seri és Veronika erotikus fotózásán (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111129-vv5-a-fiuk-bealudtak-seri-es-veronika-erotikus-fotozasan-18.htmlVV5: Annamari elhagyta a villáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111128-vv5-annamari-elhagyta-a-villat.htmlA VV5 játékosára nem kíváncsiak a szülei?http://www.life.hu/tested-lelked/20111128-valovilag-5-vv-annamarira-nem-kivancsiak-a-szulei.htmlVV5: Vera lett a kiválasztott!http://www.life.hu/legykepben/20111127-vv5-vera-kapta-a-legtobb-jelet-o-mar-biztosan-parbajozni.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.