Sarka Kata összeveszett egy újságíróval, aki megírta róla az igazat

Sarka Kata újságíró bors celeb Hajdú Péter hazugság cikkíró botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata rátámadt a Bors egyik újságírójára egy róla íródott cikk kapcsán egy közösségi portálon, majd pár órával később törölte a bejegyzését.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A sértő szavakat maga a cikket író újságíró is elolvasta, majd lementette a szöveget Kata közösségi portáljának üzenőfaláról: "Arra kérem az ismerőseimet, hogy ezt a szemét, aljas, hazug, mocskos Bors újságot mindenki utasítsa el! Minden szava hazugság annak, amit Rólam írnak! Egy szemétláda újságíró hazugságai az én számba adva, nem az én szófordulataim, nem az én beszédstílusom, minden szavai aljas kitaláció! Az újságírónak üzenem, hogy menj a büdös k... ...ba, és a szemem elé ne kerülj többet, te aljadék!"

Tipp! Levetkőzött a szexi magyar modell! Kattints a galériáért!


"Nem írtam ki semmit az üzenőfalamra, nincs semmilyen konfliktusom senkivel, egyszerűen Földvári Zsófi lehozott rólam egy olyan történetet, amit én nem is mondtam neki. Az egész cikk valótlan, nem zaklat engem semmiféle újságíró. Viszont az biztos, hogy ezek után soha többé nem állok szóba Zsófival"

"Tizennégy éve dolgozom a szakmában, nap mint nap szembesülök azzal, hogy a celebek meghazudtolják az újságírókat. Ha felhívjuk őket egy témával kapcsolatban - vagy ők hívnak, hogy beszélni akarnak -, bátran nyilatkoznak és kifejtik a véleményüket. Aztán a megírt anyagot leellenőriztetik az anyacsatornájukkal vagy a menedzserükkel (e-mailen küldjük át). Másnap viszont bemennek a kereskedelmi csatornák reggeli műsoraiba és letagadják az egészet és/vagy a Facebook oldalukon kérik ki maguknak, hogy írtunk róluk. Végül is érthető a viselkedésük, ez ugyanabban a témában több megjelenést jelent nekik, ami azért fontos, mert minél többet írunk róluk, annál több szereplési lehetőséget kapnak.


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Sarka Katának persze nincs erre szüksége, hiszen ő a celebritások azon kasztjába tartozik, aki valakinek a valakije (Hajdú Péter felesége). Neki értelemszerűen nem lesz több fellépése, ha sokat szerepel. A zaklató újságíró sztorijára Hajdú Péter Facebook oldalán bukkantam. Nem volt nehéz dolgom, egy hosszú és meglehetősen indulatos kommentben osztotta meg az ismerőseivel a történetet. Ezek után hívtam fel Katát és arra kértem, mesélje el pontosan, miről van szó. Kifejtette, hogy ez a férfi két évvel ezelőtt bukkant fel, és állandóan írogat neki, és ha ő elküldi melegebb éghajlatra, akkor ez a fickó nagyon csúnyákat ír Péterről. Ez szerintem elég vicces, ki is hagytam a cikkemből, mert nem akartam, hogy szegény Hajdút megint ízekre szedjék a kommentelők. Van elég baja a parkolásai és a bukott Alekosz miatt. A cikket kedden megírtam, Katának átküldtem, csütörtökön pedig elolvashattam, hogy Hajdúné szerint melyik ősi szakmát választotta szegény édesanyám... ez nem fair! Ha az utóbbi időben nem internetes telefont használnánk, és a rendszer nem rögzítené a beszélgetéseket, akkor most megint én lennék a mocskos, hazug újságíró. Hát nem vagyok az! Sarka Kata a hazudós, és ezt bizonyítani is tudom" - fakadt ki Földvári Zsófi, a Bors újságírója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.