VV Péter Való Világ 5 verekedés fogadás valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült VV Péter titka: a valóságshow-veterán azért nem került padlóra Attila hatalmas ütéseitől a VV5 bokszgáláján, mert évekkel ezelőtt már fogadásból megverette magát egy kambodzsai mérkőzésen.

Hiába nyomta végig kitartóan a VV5 bokszgáláján mind a három menetet Péter, ennek ellenére mégis kikapott Attilától néhány héttel ezelőtt. Bár, a nagy taktikus szemmel láthatólag már a védekezéstől elfáradt, ráadásul Attila hatalmas ütéseitől is megszédült. A Life.hu azonban megtudta, hogy a testalkatával nehezen párhuzamba hozható állóképességét nem az edzéssel töltött két hét alatt szedte össze, hanem még évekkel ezelőtt.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


"Péter nem teljesen tapasztalatlan a küzdősportokban, pár évvel ezelőtt részt vett egy amatőr, kamboxra keresztelt küzdősportmérkőzésen Kambodzsában. Fogadásból vett részt a vérre menő meccsen, aminek csupán whisky volt a tétje. A veszélyes túrán Farkas Farek István harcművész oldalán vett részt, ő készítette őt fel a verekedésre. A nem mindennapi kalandról reality-szerű filmet is forgatott, amit majd a szabadulása után tesz közzé valamilyen fórumon" - árulta el a Life.hu-nak Fülöp Dávid, Pufi egyik barátja.

"Peti korábban sokat sportolt, de az elmúlt években háttérbe szorult ez az elfoglaltsága. Rengeteget dolgozott különböző tévécsatornáknak, a maradék kis szabadidejét pedig inkább a barátaival való italozással töltötte. Kicsit meg is látszik rajta, hogy elhanyagolta magát, felszaladt rá néhány kiló az utóbbi időben" - magyarázta Dávid.

A Life.hu megszerezte Péter következő valóságshow-jának néhány perces nyersanyagát:



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.