Az RTL Klub bekeményített - Alekosz nem kapja meg nyereményútját?

Való Világ 4 ÖsszeEsküvők (tévéműsor) valóságshow Alekosz per nyaralás VV Veronika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekoszt a Life.hu riportere is elkísérte a karácsonyi ajándékvásárlására. A valóságshow-hős pedig mesélt barátnőkről, a közelgő peréről az RTL Klubbal és exszerelméről, Veronikáról is.

Alekosz odáig van gyönyörű kedveséért, Bettyért, de persze régi szerelmét, Tündét sem felejtette még el. Másával pedig akár még lehetett is volna valami kettejük között, sőt, az érdi amorózó nem bánná, ha Veronikával is átbeszélhetné az elmúlt hónapok történéseit kettejükkel kapcsolatban.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Mása és Alekosz az ÖsszeEsküvők fináléjában


A Life.hu-nak a görög hős elárulta, még maga sem tudja pontosan, hogy állnak a dolgok közte és az RTL Klub között, miután átigazolt a konkurens csatorna ÖsszeEsküvők műsorába. Decemberben pedig időhiány miatt nem utazik el a ValóVilág 4 megnyerése után kapott egzotikus nyaralásra. "Még csak most fogok majd utánajárni, mi lett a nyereményutammal, de akár megkapom az RTL Klubtól, akár nem, Tündével mindenképp elutazom majd a Maldív-szigetekre, mert ő ezt szeretné" - vallotta Alek. A férfi a számláját pedig még nem nézte meg az ÖsszeEsküvőkből való távozása óta, így azt sem tudja, megkapja-e a fél évig még neki járó havi egymillió forintot.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.