Kockahasat és új dalokat is villantottak az X-Faktorosok koncertjükön

Baricz Gergő Kocsis Tibor X-Faktor énekesek mentor rajongók Muri Enikő koncert tehetségkutató Keresztes Ildikó Ördög Nóra Malek Miklós Geszti Péter Nagy Feró teltház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem telt ház, tízezer ember várta tombolva szerda este, hogy az X-Faktorban feltűnt kedvenceik beizzítsák a hangulatot a Papp László Budapest Sportarénában. A tehetségek végül negyven perccel az eredetileg tervezett hét óra után léptek színpadra, és zajos sikert arattak.

Kattints a képre a galériáért!


Az estét egy közös dallal nyitotta a tizenkét döntős fiatal, majd az idei győztes, Kocsis Tibor vette birtokba a színpadot. A közönség soraiban közben megjelenet Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Geszti Péter és Nagy Feró is, vagyis a négy mentor, akik fokozott figyelemmel követték védenceik produkcióját. Nem kellett csalódniuk, volt itt minden a majdnem háromórás előadás során. Igéző, lassú dalok, tombolásra késztető partihimnuszok, duettek és közös dalok jöttek egymás után - Ördög Nóra vezérletével.

Az est legnagyobb meglepetése az volt, hogy öten is közülük (a Hajdu ikrek, Lil C, Gyurcsík Tibor, a Rocktenors és az Apollo 23) első saját nótájukat is előadhatták, a felhozatalból tagadhatatlanul a versenyből elsőként kieső Gyurcsíké lett a legjobb. De nem maradt el az afroamerikai tehetség pólóletépős, radiátorhas-villantós művelete sem, mint ahogy a legjobb énekesnő, Muri Enikő Magányos csónak címmel előadott dala, vagy Bagosi Alexa Mizu-feldolgozása.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Még több kép a galériában. Kattints a képre!


A legnagyobb tapsvihart mégsem ők aratták, hanem a párban fellépő Kováts Veronika és Baricz Gergő, akik szerelmes duettjüket ezúttal úgy formálták meg, hogy abból szinte csöpögött az érzelem. Csupán a csók hiányzott a végén, de hamar feledtette az apró hiányt Gergő hihetetlen produkciója, ő volt ugyanis az egyetlen, aki a közönség soraiba is leugrott, hogy végigpacsizzon imádóival.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a galériáért!


A bulit természetesen a bajnok, Kocsis Tibor zárta piros kabátjában, majd a döntősök még egyszer, minden bizonnyal életükben utoljára együtt, kiléptek a rivaldafénybe, hogy elbúcsúzzanak a nézőktől. Azoktól a rajongóktól, akik biztosan még jobban érezték volna magukat, ha nem székeken kellett volna ücsörögniük, hanem tombolva végigtáncolhatták volna az éjszakába nyúló koncertet.

Sebaj, így is jó szájízzel lett vége az estének, egyedül maguk a tehetségek érezhették úgy, hogy vége szakadt valaminek, ami meghatározta sorsukat. Nekik ezzel nemcsak egy koncert fejeződött be, hanem életük egy fontos szakasza, az X-Faktor is. Néhány nap múlva, pénteken pedig végleg el kell válniuk egymástól, mikor kiköltöznek a lakásokból, ahol közösen éltek hónapokon keresztül.

X-Faktor: Kocsis Tibor tele van adóssággalhttp://www.life.hu/legykepben/20111221-xfaktor-kocsis-tibor-tele-van-adossaggal-de-a-csaladjanak-is.htmlA szülők is áldásukat adták a két X-Faktoros szerelmérehttp://www.life.hu/tested-lelked/20111219-a-szulok-is-aldasukat-adtak-az-xfaktoros-kovats-vera-es.htmlX-Faktor: Kocsis Tibor lett a győzteshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111218-xfaktor-a-vegso-donto.htmlX-Faktor: Drogoktól féltik Verát a szüleihttp://www.life.hu/legykepben/20111206-xfaktor-drogoktol-feltik-kovats-verat-a-szulei.htmlVeszélyes kúrával fogy az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111202-veszelyes-kuraval-fogy-az-xfaktor-sztarja.html23 éves lányra cserélték az X-Faktor mentoráthttp://www.life.hu/legykepben/20111125-xfaktor-keresztes-ildiko-23-eves-lanyra-csereltek-az-xfaktor-mentorat.htmlVége a szerelemnek: Tönkrement az X-Faktor mentorának házasságahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111124-elhagyta-kedvese-az-xfaktor-mentorat-keresztes-ildikot.htmlS.O.S. Love! - Aki kiszállt az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111201-sos-love-aki-kiszallt-az-xfaktorbol.htmlBaricz Gergő kemény szakításokon van túlhttp://www.life.hu/legykepben/20111212-xfaktor-baricz-gergo-szerelmi-elete-durva-csalodasokon-van-tul-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.