VV5: Összefogtak a villalakók Attila ellen, de Verát küldték párbajozni

VV Seherezádé VV Péter balhé Való Világ 5 összefogás VV Eszter kiválasztás VV Vera taktika VV Kinga VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idegen nyugdíjasok lepték el a villát, hogy megtekintsék a VV5 játékosainak betlehemi előadását, ketten pedig távozhattak a villából, egy kis élményvezetés erejéig. Peti és Attila közt megingott a bizalom, de haverok maradtak. A kiválasztáson Attilára és Verára került a legtöbb jel, de Kinga úgy döntött, az érzékeny lelkűnek kell párbajra mennie.

Gergő, Seher és Eszter a közelgő kiválasztásról diskurált, mert szerintük Vera és Attila közül lesz valaki kiválasztva.



Eszter és Seherezádé karácsony alkalmából jutalomvezetést kapott egy szponzorautóval, mert mindketten imádják a száguldást. A csajok autókázás közben alaposan kibeszélték Kingát, akit egy elkényeztetett fruskának tartanak, és egyikük sem szeretné, ha őt látogatná meg valamelyik rokona karácsonykor. Fecó, Kinga és Csaba is a kiválasztásról dumálgatott, arra jutottak, hogy lehet Peti is Attilára akarja dobni a jelet. A cselszövő azonnal jelentett az összeférhetetlennek, aki nem akarta elhinni, hogy Pufi ellene fordul, ezért alaposabb kémkedést kért a téglától.

A villalakók karácsony alkalmából lehetőséget kaptak, hogy üzenjenek az otthoniaknak. Csaba 23 év után idén tölti először családja nélkül az ünnepeket, ezért őket üdvözölte. Petike anyukájának és apukájának üzent, akiket nagyon szeret. Kinga is a családjának mondott monológot, akiket megkért, hogy terítsenek meg az ő részére is az ünnepi asztalnál. Seherezádé anyukájának és tesójának mormogott pár mondatot, amiben azt is megígérte nagy titokzatosan, hogy ha kijött a villából, akkor megvalósítják együtt azt, amit eddig nem sikerült.



Eszter egy pohár bor társaságában kívánt boldog karácsonyt anyukájának, az érzékeny lelkű Vera pedig a kisöccsének, Eduárdnak bábozgatott. Attila a szülei mellett nagymamájának és két haverjának mondott néhány mondatot. Gergő az egész családot üdvözölte, miközben a könnyeivel küszködött, akárcsak Fecó, aki a gyermekei és Angéla mellett apjához is intézett néhány kedves szót.

Eljött a betlehemi előadás ideje, bár a villalakóknak fogalma sem volt arról, hogy kiknek adják elő a darabot. Attila fogadta a nyugdíjas nézőket, míg a többiek a hálószobában hallgatóztak. Attila narrátorkodása és Kinga angyali szerepe levette a nagymamákat a lábukról, de Csaba és Eszter alakítása is kapott pár dicséretet. A nyugdíjas közönség nagyon jól érezte magát az ünnepi műsor után, volt köztük olyan is, aki alig akart haza indulni.

A szerkesztők feloldották Csaba büntetését, így ezentúl már ő is fogadhat otthonról csomagokat, üzeneteket és egyéb jóságokat. Ezzel párhuzamosan ő is lehetőséget kapott, hogy ünnepekkor meglátogassa egy hozzátartozója, ha a többiek is úgy akarják. A rokonlátogatós jeldobálás során Seher és Kinga fej-fej mellett haladt egy ideig, végül a cselszövő győzött, így őt látogatja meg az apukája karácsony alkalmából. Seherezádénak nem esett jól, hogy Kinga nyert, Petin számon is kérte, hogy miért nem rá dobta a jelet. Pufi őszinte választ adott, aminek hallatán Sehernél is eltörött a mécses. A hiszti közepére Attila is betoppant, aki rákérdezett, hogy sikerült-e már megbeszélniük, hogy őt küldik ki párbajra, de a többiek nem adtak rá egyértelmű választ.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Pufi arról kupaktanácskozott Esztikével, hogy Attila lehet az egyik következő párbajhős. Az ügyvédlány ezután Attilával is elbeszélgetett erről a témáról, amiből kisebb keveredés lett, ezért az összeférhetetlen Petit is kifaggatta, majd hatszemközt is megbeszélték a dolgot. Attila úgy gondolta, hogy Peti ellene szervezkedik, ezért ezt jól számon is kérte rajta, de Pufi tagadott mindent. A két fiú végül elviccelte a dolgot, de érezhető volt, hogy már megrendült egymásban a bizalmuk, ugyanakkor Eszterben sem bíznak.

Ünnepi hangulat ide, ünnepi hangulat oda, a hatodik kiválasztás elől nem menekülhettek meg a villalakók. Napok óta taktikai megbeszéléseket folytattak egymás között, hogy kit szeretnének leginkább a játékon kívül látni, de úgy tűnik, hogy Attila kezdi kihúzni a gyufát több társánál is, és ez a péntek esti kiválasztáson is érezhető volt. Csaba Attilára, Attila Verára, Vera Attilára, Gergő Attilára, Fecó Petire, Kinga Verára, Seher Attilára, Péter Verára, Eszter szintén Verára pakolta a jelet, így a kiválasztás döntetlenre állt Attila és Vera között. Kingán volt a védettségi kendő, ezért a szabályok értelmében ő döntötte el, hogy kit küld párbajozni. A cselszövő nem sokat teketóriázott, Verára tette a zöld kendőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.