Brad Pitt A bárányok hallgatnak Ha eljön Joe Black Anthony Hopkins születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli hetvennegyedik születésnapját A bárányok hallgatnak című film "ikonikus" szereplője, dr. Hannibal Lecter megformálója, Sir Anthony Hopkins.

1992-ben el is nyerte az említett szerepért a hőn áhított Oscar-díjat Anthony Hopkins. A filmsztár kétség kívül Hollywood egyik legzseniálisabb színésze - sokoldalú, intelligens, és érzéke van ahhoz, hogy remek filmeket válasszon magának. Anthony nem vetette meg a romantikus filmeket sem - Brad Pitt mellett játszott a Szenvedélyek viharában és a Ha eljön Joe Black című mozikban is. Az Árnyékország című filmben nyújtott alakítását is többször díjazták, de ő tette érdekesebbé többek között a Törés, az Ösztön vagy a Rítus című filmeket is. Nagy kedvencünk ma hetvennégy éves.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Obama és aprócska rajongójahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111228-barack-obama-es-aprocska-rajongoja.htmlPETA-aktivisták Hollywoodbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111227-peta-aktivistak-hollywoodban.htmlSzülinapos a franciák kedvencehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111222-szulinapos-a-franciak-kedvence-gerard-xavier-marcel-depardieu.htmlRóma karácsonyi fényeihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111222-roma-karacsonyi-fenyei.htmlSteve Jobs-szobor Budapestenhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111222-steve-jobsszobor-budapesten.htmlIrigykedünk Katalinrahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111221-irigykedunk-katalinra-katalin-hercegno-vilmos-es-harry-herceg.htmlÜnneplő oroszlánfókákhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111221-oroszlanfokak-karacsonya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.