Balesetet szenvedett a népszerű énekes

baleset Varga Viktor gipsz Csillag születik énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik sztárjának néhány hónappal ezelőtt volt egy szemműtétje, most pedig mindkét csuklóját be kellett gipszelni.
"Apukámtól előbb megkaptam az egyik karácsonyi ajándékomat, egy korcsolyát. Rögtön el is mentem kipróbálni. Egy forgást szerettem volna bemutatni a barátaimnak, de úgy érkeztem a jégre, hogy mindkét csuklómnál reccsenést hallottam, és iszonyatos fájdalmat éreztem""Igencsak megnehezítette az ünnepeket ez a baleset. Szerencse, hogy a barátnőm, Linda mindenben segített. Az evés volt a legnehezebb. Fakanalat csúsztattam a gipsz alá, úgy próbáltam enni"



Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A Csillag születik felfedezettje néhány nap múlva Thomas Anders előtt lép fel, és meg kell oldania a színpadi megjelenést. "Tudom, nem kellene, de leszedtem a gipszet. Az egyik kezemen most egy műanyag merevítő, a másikon fásli van. Nem bírtam, képtelen voltam bármit is magam csinálni, fürdeni, enni, írni. Persze fáj még, és óvatosan bánok vele, de nem szeretném, hogy életem eddigi legfontosabb fellépésén a begipszelt kezem vonja el a figyelmemet" - vallotta be Viktor a Blikknek.

A fiatal fiút nem először érte baleset: "Nemrég egy 1960-ban készített motor felújításán dolgoztam, amikor a drótkefe egy darabja a szemembe ment. Fél centi mélyen szúródott a szaruhártyámba, félórás műtéttel távolították el. De törtem már csontomat motorozás és görkorizás közben is. Imádom az extrém sportokat, inkább kipróbálok mindent, a kockázatok ellenére is, mint hogy ne éljek" - mondta Viktor.

Muri Enikőék visszatértek a villábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120103-vv5-muri-enikoek-visszatertek-a-villaba.htmlVV Gergő rámenne Seherezádé anyukájára?http://www.life.hu/legykepben/20120103-valovilag5-vv-gergo-akar-rahajthatna-seherezade-mamajara-szerinte-csaba-lesz.htmlVV5: Vera hidegvérrel kínoz mindenkithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120102-vera-hidegverrel-kinoz-mindenkit-kinga-orjongott-serry-magaba-roskadt.htmlHavas Henrik nem bírja, ha férfiak puszilgatjákhttp://www.life.hu/legykepben/20120102-hajdu-peter-frizbi-havas-henrik-meselt-a-puszilkodasrol-caramel-a.htmlGaga köszöntötte az újévethttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120102-lady-gaga-koszontotte-2012t.htmlVV5: Vera csúnyán elhúzott Gergő előtt a párbajonhttp://www.life.hu/legykepben/20120101-vv5-vera-hazakuldte-gergot-a-valovilag-5-hatodik-parbajan-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.